Dřevěná humorná karikatura v Německu vadí, nadávky do ekologických sviní nikoliv. Media povinně připojují „politická stanoviska“

Sdílet

V pokrokovém Německu vypukl další „rasistický skandál“. Opět má vinu bývalá NDR, kde v městečku Mildenau vystavil G. Muller (62) vyřezávaný model figurek německého národního mužstva. Hráči navíc mají typicky cizinecká jména Habib (miláček v arabštině), Bimbolele (srandovní africké jméno). Model vznikl již v roce 2003 a v roce 2010 dokonce dostal cenu za nejlepší satiru, ale dnes je jiná doba! Pokroková a otevřeně anti-bělošská a anti-německá. Sociální sítě přinesly bouři pokrokového rozhořčení.

Model německého národního mužstva na satiristické řezbářské výstavě

Pozadu nezůstávají ani oficiální media, například bulvární deník Bild připojil oficiální stanovisko: BILD meint: Es ist ein Fehler, eine solche Schnitzerei in Zeiten eines zunehmenden Fremdenhasses auszustellen. Es gehört zur Masche von Rechtsextremen, die Angst vor Überfremdung zu schüren.

Německo roku 2050. Satira, nebo realita?

Bild míní, Je chyba takové vyřezávané modely vystavovat v době rostoucí nenávisti k cizincům. Patří to k dílům extrémní pravice, strašit strachem z přílišného počtu cizinců.“ (volný překlad) Škoda, že Bild nepíše o tom, kde se ten strach Němců z cizinců vzal…. Také je s podivem, že „slušné lidi“ v Německu nepobouřily nedávné nadávky ekologických sviní bílým německým penzistkám..

Politická stanoviska oficiálních medií začínají připomínat totalitní praktiky komunismu, kdy každý oficiálně nahlas musel veřejně projevovat oficiální názory, aby neupadl do podezření, že je heretik. Pěkně o tom píše G. Orwell v románu 1984. Není divu, když otci komunismu a liberální demokracie (neomarxismu) jsou stejní lidé.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *