Španělsko plánuje legalizaci eutanazie. Budeme se zbavovat „nepotřebných“ starých a nemocných lidí jako nacisté?

Sdílet

Španělský parlament schválil zákon legalizující eutanazii. Zákon ještě musí prodebatovat zdravotní výbor a schválit senát, ale při současném rozložení sil je pravděpodobné jeho přijetí. Proti přijetí zákona sice protestovala církev a konzervativní strany, ale to nestačilo. Zastánci eutanazie argumentují „milosrdenstvím“, které prý dotyčné zbaví utrpení.

Kritici varují, že jde o otevření brány pekel, kdy se globální elity postupně chystají na cílené likvidace „nepotřebného obyvatelstva“, především starých a nemocných lidí, kteří se již nedají využít na práci.

První novodobý pokus o masové sociálně inženýrské „využití“ eutanazie byl proveden v nacistickém Německu v rámci programu Akce T4, kdy bylo postupně povražděno asi 250 000 osob, většinou (vážně) duševně a geneticky nemocných. Tehdy se používal termín „bezcenných jedinců“. Bude tedy na co navazovat.

U nás se o legalizaci euthanasie pokouší poslanci z Babišova hnutí ANO, podporu mají ale i u Pirátů a poslanců dalších stran. Je jistě náhodou, že stejné strany prosazují i další globalistickou agendu jako masová migrace, LGBT++ atd. Proto se musíme dívat, odkud skutečně „fouká vítr“.

Zákon legalizující eutanazii platí v současné době v Nizozemí, Belgii, Lucembursku a Švýcarsku. V Holandsku a Belgii si o dobrovolnou smrt mohou požádat dokonce i děti!

Vážení zastánci eutanazie, pokud chcete nechat zamordovat vlastní mámu, nebo sebe samotného, tak to udělejte sami! Netahejte do toho cizí lidi!

A.G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *