Šéf řetězce McDonald´s, „jsem proti odsouvání uprchlíků z Německa“

Sdílet

Šéf německé pobočky řetězce podniků rychlého občerstvení McDonald´s Holger Beeck se vyslovil proti odsouvání uprchlíků z Německa zpátky do Afriky a Asie. Prý se jedná o integrované lidi, kteří se prý již naučili německy a jsou pro zemi přínos. Jeho firma již prý zaměstnala 5000 uprchlíků. Také zdůraznil, že v jeho podnicích nemá „nenávist“ místo.

Jeho slova poněkud kolidují s oficiálními čísly a údaji německých úřadů. Kdy se ukazuje, že naprostá většina z 3,2 mil uprchlíků, kteří přišli do Německa v rámci imigrační vlny v roce 2014, německy neumí ani slovo, skutečně pracuje také pouze několik málo procent. navíc naprostá většina z nich nemá žádnou kvalifikaci a mnoho z nich neumí číst a psát. Za to Německo zažívá obrovský nárůst sociálních výdajů a imigrantské kriminality.

Ředitel americké nadnárodní korporace ale může být v klidu, ono k žádným velkým odsunům problematických uprchlíků z Německa nedochází.

Jak na to může reagovat moudrý čtenář? U Mekáče si již nic v budoucnu nekupovat, ušetříte peníze a ještě uděláte hodně pro své zdraví!

J.B.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *