Uprchlíci přepadli narozeninovou oslavu mladičké středoškolačky. Zdemolovali klubovnu a ještě uloupili mobily, tašky a bundy

Sdílet

Mladá středoškolačka (16) oslavovala o minulém víkendu narozeniny v klubovně fotbalového klubu Blau-Weiß Grümerbaumim v německém městě Bochum. Narozeninové oslavy se účastnilo asi 50 hostů, v naprosté většině mladých dívek jejího věku. Kolem 11 večer vtrhla do prostor skupina asi 10 mladých uprchlíků (v policejním hlášení „jižanského vzezření“) a na dívky sexuálně zaútočila. Dívky se okamžitě daly na úprk. Uprchlíci proto začali demolovat prostor klubovny a ještě dívky okradli o mobily, tašky a bundy.

Policie po pachatelích pátrá, ale zatím nikoho nedopadla. Musíme jen doufat, že dívky nebudou mít popotahování ve škole, protože neprojevily dostatek „multikulturní citlivosti“ k sexuálně chtivým a obohacujícícm uprchlíkům. Tohle je realita dnešního Německa a celé západní Evropy a tamější vlády místo řešení skutečných problémů raději bojují proti „rasismu, antisemitismu a nenávisti“.

Přátelé chcete tohle u nás doma? Aby se tohle dělo vašim dcerám? Já určitě ne a to mám hned dvě!

V.Č.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *