Kdo v USA sponzoruje transgenderové hnutí? To neuhádnete…. Jaké z toho plyne poučení pro nás?

Sdílet

Poté, co pokrokový Ústavní soud v USA otevřel dveře ke sňatkům homosexuálů, tak si naivkové mysleli, že tím celá agenda LGBT++P skončí a sexuální devianti již nebudou žádat nic dalšího. Jenže to byl velký omyl, na pořad přišlo transsexuální hnutí a jejich „oprávněné požadavky“. Opět to bylo velmi profesionálně organizované hnutí s podporou medií a velkých peněz a jejich požadavky znáte, společné toalety, možnost změny pohlaví podle aktuálního pocitu, beztrestnost ve vztahu k dětem atd.

Proto stojí za připomenutí, kdo transsexuální hnutí v USA ( a jinde ve světě) sponzoruje. K velkému překvapení 2,7 mil USD přispěla nezisková organizace Open society, kterou dotuje G, Soros. Kdo by to byl čekal, že?! G. Soros je americký miliardář židovského původ, který se narodil v dnešní Maďarsku a je známý podporou radikální neomarxistické agendy a podvracení cizích zemí po celém světě.

Celá situace nyní dostává bizarní podobu. Například stát Severní Karolina schválil zákon, který nařizuje lidem používat toalety podle jejich pohlaví v době narození. To ale následně zrušily federální úřady (ministerstvo spravedlnosti), prý je to zásah do občanských práv a svobod….

V ČR se nyní jedná o uzákonění sňatků homosexuálů, tím to ale neskončí. Následně budou chtít pedofilové vaše děti a rozvrat tradiční rodiny bude pokračovat. Postavme se tomu ze všech sil!

A.M.


Sdílet

One Reply to “Kdo v USA sponzoruje transgenderové hnutí? To neuhádnete…. Jaké z toho plyne poučení pro nás?”

  1. O TOM JAK JE GENDER IDEOLOGIE POUZE JEDNÍM VELKÝM OBCHODEM ZLOČINECKÝCH KARTELŮ BIG PHARMA A JIMI PLACENÝCH ZKORUMPOVANÝCH VLÁD.

    O TOM, JAK FUNGUJE VELKOPODNIKÁNÍ DÍKY IMPLANTACI GENDEROVÉ STÁTNÍ IDEOLOGIE MLUVÍ BÝVALÁ ÚŘEDNICE OSN, AMPARO MEDINA.

    Tato genderová filosofie, jakmile se už jednou začne protlačovat mezi různé ženské skupiny, já nevím, ale mě připadá, že my jsme nakonmec vždy ty, co nejvíc ztrácíme, a nevím, proč jsme my feministky tak umlčovány. Tolik jsme bojovaly za to, abychom měli univerzální práva na sociální úrovni, a teď přijdou s tím, že neexistuje vlastně pohlaví. Že neexistuje ani muž a ani žena, a nyní jsou LGBT sklupiny ty skupiny, které ovládají všechny tyto zákony.
    Tyto skupiny, které vznikly díky mezinárodní finanční podpoře nejen farmaceutických kartelů, ale také mezinárodně uznávaných a známých klinik, které jsou schopny měnit sexualitu lidské jedince, což jsou kliniky s miliardovými příjmy. Já nevím, jestli si dokážete představit, kolik peněz dnes znamená změnit si pohlaví, ale jedná se o operaci v řádech desetitisíc dolarů, přesně zhruba 20.000 dolarů za jednu operaci a hlavně musíš používat jejich chemoterapii a hormony celý svůj další život, protože je to proti tvé přirozenosti, protože tvoje přirozenosdt je samozřejmě jiná a tvé přirozené hormony fungujou zcela jinak. A takže to je na celý život, a tím se to stává vlastně obrovským obchodem. Navíc ti nabízím změnu tvého pohlaví, ti nabídnu vzít ho nebo dát jiné, ti nabídnu jiné pohodlné věci, nebo nová knírek,

    EL NEGÓCIO DE LA IDEOLOGÍA DE GENERO
    https://www.facebook.com/Prohibido.Saber/videos/376896059720628/?t=23

    MNOHO KLÍČOVÝCH ZÁKONŮ, KTERÉ JSOU UKLÁDÁNY STÁVAJÍCÍ POPULACI SE ROZHODUJE V ZEDNÁŘSKÝCH LÓŽÍCH …
    tady je překlad monologu (bez otázek)
    začíná Maxmiliánem Kolbem (umučen v koncentráku), který BOJOVAL proti zednářům „a proti služebníkům Lucifera“ aktivně a založil to periodiku wikipedia.org/wiki/Maxmilian_Kolbem a pokračuje že to bylo před 100 lety ale od té doby světové zednářstvo dosáhlo toho, že implementovalo prakticky na všech úrovních společnosti synkretického ducha relativismu a od té doby prakticky NEEXISTUJÍ standarty jako Dobro, Krása, Pravda .. tři atributy boží a implementovala absolutní morální relativismus. Teď pouze sbírají plody své práce …pak je tam, že ředitel francouzského muzea zednářství jakoby zradil zednářskou myšlenku tím, že zveřejnil, že prakticky všechny zákony francouzské republiky jsou odvozeny ze zednářských regulí schválené zednářskými plény V RÁMCI JAKÉKOLIV STRANY !! .. speciálně zdůrzňuje zákon o potratech a zákony legalizující plně LGTB hnutí … a není na tom tedy NIC demokratického, když několik zednářských lóží předkládá potom své „zákony“ parlamentu, aby je schválil a zavázal plnit populaci jakéhokoliv státu … a žádní „občané“ nemají na tvorbu těchto zákonů prakticky žádný vliv. A tehdejší velmistr velké francouzské lože ( ..Pičičmont ? ..) který byl součástí vládnoucího kabinetu ministryně Bail ? (ty jména nezvládám .. musel bych hledat ve slovníkách etc..), který schválil zákon o potratech, se vyjádřil o tomto zákonu jako o: „velkém vítězství zednářstva nad židovsko-křesťanským myšlením..“ .. a mluvili často o „životě“ jako o „materiálu, se kterým se musí pracovat“ .. A všechny politické strany jsou pouze DERIVÁTY a PODŘÍZENÝMI zednářských lóží .. Taky o hoaxu stejném jako vytvořili židi s holocaustem tak vytvořili zednáři hoax o velkém pronásledování zednářů ..apod ..NIC takového se NIKDE reálně nestalo !! av nejvidtelnější světové zednářské organizaci ..americké je 50 členů známého CFR …Prezident UNESCO řekl už ve 48 roce minulého století, že: „NIC není neměnného ani věčného co se týče ETIKY“ ..Takže první implementovali synkretické myšlenky a ptom scela otevřeně začali implementovat antikřesťanské politiky v jakékoliv zemi, kterou si vybrali .. Ideologie pohlaví a všechny politiky vedoucí proti lidské přirozenosti jsou hlavními tématy zednářů .. OSN je také nejůčinnějším a nejsilnějším veřejným pařátem-opěrným bodem světového zednářstva. Všechny tyto politiky mají konstantní a velmi silný základ a záštitu v OSN. CELÁ BRITSKÁ JUDIKATURA BYLA UŽ V 90. LÉTECH MINULÉHO STOLETÍ KOMPLETNĚ V RUKOU ZEDNÁŘŮ ! což už tehdy žaloval britský premiér Jack Straw. Celý soudní systém (a dokonce i celý státní systém!) byl už tehdy – a byl to obecný záměr světového zednářstva – pod kontrolou zednářů a jejich hierrachie, čímž se právní a soudní systém totálně zbavil nezávislosti. Takže není nic demokratického na tom, když tento systém podléhá nebo je infiltrován lidmi, kteří jsou zavázáni v rámci své hierarchické struktury a nikoliv zavázáni zájmy státu nebo nestranosti. 
    Je to prostě KONEC nezávislé justice.
    https://www.youtube.com/watch?v=SLY0y6IR360

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *