Australská klinika hlásí +330% nárůst dětských případů změny pohlaví za posledních 5 let

Sdílet

Australská dětská klinika v Brisbane hlásí 330 procentní nárůst dětských případů změny pohlaví za posledních 5 let. V roce 2014 měla klinika v péči 48 dětských transgenderových pacientů. V roce 2018 to bylo již 207 případů. Většina dětských pacientů bere hormonální blokátory jako Leuprorelin.  Ty zabraňují v pubertě růstu fyzických partií u normálních jedinců. například dívkám přestanou růst prsa.

Austrálie je další ze zemí tzv. Západu, kde masivní LGBT++P propaganda ve školách , mediích a masové kultuře přináší své jedovaté ovoce. Naprostá většina dětí se k transgenderové léčbě rozhoduje pravě pod vlivem agresivní genderové propagandy. Jedinců. kteří podobnou terapii skutečně potřebují, je v celé Austrálii ve skutečnosti jen pár. Většina dětí, které podstoupí genderovou terapii, toho kroku později trpce lituje a výsledkem jsou těžké deprese a často sebevraždy.

LGBT++P agenda je jednou z odnoží agresivního neomarxismu, kterým se nadnárodní globalisté a nejstarší mafie světa snaží zničit tradiční bílou rodinu a původní národy.

Češi by se podobné propagandě měli bránit zuby nehty, jde o vaše dětí a tedy budoucnost celého národa. Proto s dětmi mluvte, Vysvětlujte jim, kdo za tím skutečně stojí a varujte je před těmi zlými a špatnými lidmi. Zde se to podcenilo a výsledkem jsou stovky zničených životů a rozvrácených rodin.

Jirka. N, Tasmánie


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *