Humbuk s koronavirem, povinná rasová slepota novinářů a politiků

Sdílet

Narozdíl od studentů, novinářů a politiků virům ještě nikdo nevysvětlil, že lidské rasy se vlastně neliší a rasizmus je hloupý, zaostalý, špatný. Citlivost ras a etnik na různé nákazy nemusí být stejná, a také nezřídka není. Stačí vzpomenout, jak americké indiány kosily neštovice, a zas rovníkové západní Africe se říkalo „hrob bílého muže“. Dle analýzy vyšlé na Virginia Dare to zatím podle všeho vypadá, že onen nyní slavný koronavirus je právě takový případ.

Všechny v Americe a Evropě potvrzené případy nakažených koronavirem, u jakých se veřejnost dověděla jejich rasovou příslušnost, byli Číňané, obecněji je můžeme nazvat východní Asiaté. Opakuje se tak situace s před lety slavnou epidemií SARS, která nakazila nepatrné množství bělochů a zemřel z nich jen jediný, zatímco východních Asiatů se nakazily tisíce a úmrtnost nakažených dosahovala až 17%. Nynější koronavirus se přenáší snadněji než SARS, zato úmrtnost nakažených je zhruba 2%, přičemž ti, co na něj zemřeli, byli už jinak zdravotně oslabení.

Rasově specifické nákazy nemusejí vyvíjet a vypouštět tajné laboratoře, přirozeně volně se vyskytují a vyskytovaly už dávno před tím, než lidé vůbec zjistili, co přesně nakažlivé nemoci způsobuje. Na druhou stranu to ale neznamená, že se vývojáři biologických zbraní přírodou neinspirují. Být Tibeťanem nebo Ujgurem, možná bych se zamyslel po linii přikrývek zamořených neštovicemi.

Názor redakce se nemusí ve všem shodovat s textem.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *