Jaké poučení si vzít z úspěchu LSNS Kotlebovci na Slovensku? Povedou k úspěchu českých vlastenců přednášky sociologa s izraelským rabínem? Zajistí úspěch besedy a knihy autora, který má 4 vlasti? Nebo to naši skuteční vlastenci konečně zkusí jinak?

Sdílet

Ludová strana Naše Slovensko – Kotlebovci (LSNS) má šanci dosáhnout mimořádného úspěchu v blížících se parlamentní volbách. Zděšení mainstreamoví „novináři“ u nás i na Slovensku se dokonce děsí, že by LSNS mohla ve volbách zvítězit. Ze zahraničí řízený slovenský establishment proto nasadil do boje všechny prostředky. Od obvyklého obviňování z „fašismu, neonacismu, rasismu a antisemitismu“, po rozbíjení předvolebních shromáždění dovezenými a zaplacenými Cikány a neziskovkáři třeba v Levoče a jinde. Jistě se ještě dočkáme nějakých volebních podvodů, či pokusů o kriminalizaci kandidátů LSNS. Bude to taková ukázka metod pravdy-lásky-podvodů-lhaní a manipulování. M. Kotlebovi a jeho lidem se zkrátka práce pro vlast daří a Slováci to oceňují. Co je příčinou jejich úspěchu?

  1. Strana je budována na národním principu. Ve vedení strany jsou proto pouze etničtí Slováci. Menšinám není vstup do strany omezen, ale vedení LSNS si dává dobrý pozor, aby se jim do strany nevetřeli příslušníci rozvratných menšin a svými zkušenostmi a penězi svých mecenášů doma a v zahraničí jim stranu neovládli a následně nerozložili.
  2. Vedení strany nedovolilo, aby se na stranu na nalepili různí pochybní aktivisté, cizopasníci a sponzoři. Často opět z řad podivných menšin a skupin, které mají s manipulacemi a rozvracením národních hnutí dlouholeté zkušenosti.
  3. Strana má jasný pro národní a pro rodinný program a srozumitelně ho komunikuje veřejnosti a stojí si za ním i v případě silného tlaku establishmentu. Od LSNS politicky korektní blábolení ani politicky korektní „omluvy“ neuslyšíte!
  4. Kotleba má za sebou historii úspěšného vedení kraje B. Bystrice, kde jako první župan v novodobé historii nebyl spojen s žádným korupčním skandálem a ve vedení si počínal velmi úspěšně. Stačí porovnat se současným chaosem v dopravě a řízení kraje způsobeným županem Lutnerem, jehož na radnici mimochodem zastupuje jeho syn! Podobný nepotismus, ale nikomu z okruhu „slušných lidí“ nevadí!
  5. Stranu neprovázejí žádné finanční, či osobní skandály. Vedení strany si zjevně hlídá, komu svěří kandidaturu, či vedoucí posty. Navíc strana přitahuje lidi, kterým jde především o blaho svého národa a ne primárně o osobní prospěch, což je skutečně nový fenomén v politickém životě nejenom na Slovensku po roce 1989. Navíc neúčast příslušníků nejrůznějších menšin a zájmových skupin ve vedení je v tomto ohledu také přínosem, protože právě oni se často na nejrůznějších korupčních skandálech podílejí.
  6. Není to jenom o Kotlebovi – strana má i další zajímavé osobnosti jako EP poslanec M. Uhrík, M. Beluský a další.

Jaké poučení si z toho mohou vzít čeští vlastenci? Následujte ozkoušený model! Pokud si snad myslíte, že k národní obrodě povede spolupráce s lidmi jako je spisovatel, který prohlašuje, že má 4 vlasti – Izrael, ČR, UK a Itálii, nebo sociology, kteří pořádají přednášky společně s izraelskými rabíny (kteří se přece musí řídit talmudem a jeho předpisy o vztahu k nevěřícím gojům), tak vězte , že se to je slepá ulička. Tahle slepá ulička je navíc provázena krachem několika nadějných vlasteneckých uskupení – profesionálně rozvrácenými právě agenty protičeského tábora. Je čas to zkusit jinak a příklad od sousedů by měl být podrobně studován, upraven na české poměry a případně následován.

Zatím přejme společně slovenským vlastencům-národovcům mnoho úspěchů.

John Butter, Darwin, Australia


Sdílet

One Reply to “Jaké poučení si vzít z úspěchu LSNS Kotlebovci na Slovensku? Povedou k úspěchu českých vlastenců přednášky sociologa s izraelským rabínem? Zajistí úspěch besedy a knihy autora, který má 4 vlasti? Nebo to naši skuteční vlastenci konečně zkusí jinak?”

  1. Zrovna koukám na stránku sociologa Petra Hampla a ten tam má velkou starost, aby se prý u nás nerozvinul u vlastenců antisemitismus…:) to he jistě hlavní problém, při záchraně naši vlasti a národa. dokud lidé budou naslouchat podobným falešným verozvestum, tak to s Cechy bude špatně:(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *