Chaos v Durynsku. Místní „pravdo láska“ vyrazila do ulic. Izraelský velvyslance varuje před nástupem nacismu. Zase ty tajné volby….

Sdílet

Chaotická situace vypukla při volbách do vedení země ve spolkové zemi Durynsku. Kde byl zvolen do čela zemské vlády v tajných volbách kandidát minorítní FDP Thomas Kemmerich i hlasy vlastenecké AfD . Ten se sice okamžitě na nátlak medií a pokrokové veřejnosti od AfD distancoval a následně na funkci rezignoval, ale ukazuje se, že z AfD se začíná stávat politicky významná síla. Volby vyvolaly velké pozdvižení mezi německou „pravdou-a-láskou“, tak vyrazila organizovaně do ulic za masové podpory oficiálních medií. Prý s „neonacisty“ – rozuměj – německými vlastenci, kteří nechtějí přeměnu své země na Afriku a LGBT totalitu – se prý nesmí jednat a je třeba je vytěsnit a zničit (i fyzicky?). Svůj komentář si neodpustil ani izraelský velvyslanec v Německu Jeremy Issacharoff, který varoval před nástupem „temných sil minulosti“, se kterými se země prý musí vyrovnat, a které prý musí Německo přemoci.

Německo je v šoku, vše bylo připraveno k „celonárodní koalici slušnosti a pravdy a lásky“ a teď taková ostuda v tajném hlavování. Čert aby vzal ty tajné volby! Durynsko možná dokonce čekají nové zemské volby. jenže v liberální demokracii volič začíná být skutečný problém.

Vždyť členové establishmentu (vládnoucí CDU) předem oficiálně vyhlašovali, že jim je neomarxistická globalistiká levice bližší než vlastenecká AfD.

Po lonském volebním debaklu establishmentu ve spolkové zemi Durynsko se vedení místní CDU (obdoba české KDU) rozhodlo raději podpořit vládu komunistů (die Linke), zelených a soc. dem. Podle něj jsou to mnohem bližší partneři než vlastenecká a pro křesťanská AfD. Afd v loňských zemských volbách obsadila druhé místo a stala se jedinou skutečně poziční silou v místním Landestagu (zemský parlament). Je to další z mnoha případů, kdy tradiční strany jsou zcela pod kuratelou globalistické neomarxistické elity.

To je identické i v tradičních českých politických stranách, ODS, ČSSD, KDU…. ty jsou rovněž plně ovládnuty protičeskými silami a podporují protičeskou agendu.

Karolína S., Německo


Sdílet

One Reply to “Chaos v Durynsku. Místní „pravdo láska“ vyrazila do ulic. Izraelský velvyslance varuje před nástupem nacismu. Zase ty tajné volby….”

  1. V Durynsku mohou alespon volit AfD, u nas uz neni ani koho volit.
    K fasizmu tenduje spise Erika (kryci STASI jmeno Merklove, STASI=STB udavacky), ne AfD. Kdo podporuje fasismus (na Ukrajine), je sam fasista.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *