„Přivezeme 8 milionů uprchlíků“, říká nová španělská vláda. Podpora bílých španělských rodin vládu nezajímá

Sdílet

Nová španělská vláda tvořená levicovými PSOE a Unidas Podemos je v úřadu zatím je krátce, ale již dává jasně najevo svůj skutečný program. Ministr pro sociální bezpečnost a inkluzi José Luis Escrivá prohlásil, že vláda plánuje přivézt do Španělska dalších 8 milionů uprchlíků. Údajně mají zajistit udržení sociálního standartu v zemi. Jak to chce nová vláda zajistit, je ale záhadou, neboť naprostá většina uprchlíků ve Španělsku je na sociálních dávkách a zapojená do kriminálních aktivit.

Ministr si rovněž uvědomuje, že tento globalistický plán nadnárodní finanční oligarchie narazí nad odpor veřejnosti, proto prý bude potřeba veřejnost na tento masivní plán výměny obyvatelstva připravit a vysvětlit jim, že prý to bude dobře pro jejich děti!

Představa, že by vláda naopak podporovala domácí rodiny a zvýšení porodnosti, ale v programu není. Původní obyvatelstvo vládu již po volbách nezajímá. Přitom příklady z Ruska a Maďarska ukazují, že cílenou podporou domácích rodin se dá negativní demografický trend zvrátit.

Takhle si současné evropské „elity“ představují podporu vlastního obyvatelstva. Platí to i pro naši zemi

Čtenáře asi nepřekvapí, že obě vládní strany kandidovaly pod hesly o podpoře místního obyvatelstva. Jenže je po volbách a tak mohou odhodit masku lži a rozjet své skutečné poslání. To je velmi podobné kampani v posledních volbách v ČR a zdá se to být nemocí liberální demokracie, nebo to je jejím skutečným posláním – lhát voličům a plnit globalistické plány svých zahraničních pánů?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *