Nadávat vlastní německé babičce do ekologických prasat je prý satira. Byla by satira nazpívat písničku o Židech a lichvě a nazývat je židovská prasata? Nebo o homosexuálech a análním sexu a zpívat o teploušských prasatech?

Sdílet

Německou veřejnost před pár dny pobouřilo vysílání veřejnoprávní televize WDR (reginální stanice, placené z koncesionářských poplatků). V předělané lidové písničce tam malé děti nadávají vlastní babičce do ekologických prasat a závěrem pohrozí Greta Thunberg, že „nám to neprojde“. Tohle bylo přece jen moc i na nás Němce a redakci zaplavila vlna stížností. Nejprve redakce a vedení státní televize kritiku odmítlo a jeden uražený redaktor dokonce nazval babičky dětí „nacistická prasata“ (Nazisau), ačkoliv většina z nich (babiček) ještě v roce 1945 asi nebyla na světě, nebo to byly ještě malé děti. Nakonec se vedení WDR formálně omluvilo, že prý to tak nemyslelo a prý to vše byla jen sranda (satira). Tím také vše oficiálně skončilo. Vedení televize zůstalo na svých místech, stejně jako redaktoři a vedoucí pěveckého kroužku.

Na vysvětlenou die Sau znamená německy prase, prasnice nebo čuně. Svině (jako nadávka) by se řeklo das Schwein.

Zajímalo by mě, zda by všem připadalo jako stejná sranda, kdy nějaký Němec nazpíval písničku s textem. „Židé vykořisťují Němce lichvou a oberou je o poslední cent a v pátek večer se v synagoze goyimům chechtají.. jsou to židovská prasata – Judensau..“ To by byl okamžitě pokřik, policejní vyšetřování a autor „satiry“ by šel nepochybně do vězení.

Nebo písnička o homosexuálech s textem „Buzny si protahují špinavou prdel svými údy, jsou to buzerantská prasata – Schwullensau“! To by byl asi pokřik o trochu menší, ale stále velmi hlasitý a nějaký paragraf by se na autora také našel.

Ani jedno z výše uvedeného by nikdo za srandu a satiru nepovažoval! Když se nadává nám Němcům, tak je to prý hrozná sranda… Represivní orgány nijak nekonají, vše prý byla legrace a žert, kterému my hloupí Němci (plátci daní a televizních poplatků) v naší přízemnosti nerozumíme! Jsme si v Německu opravdu všichni rovni?

Ještě jedna věc mě zaujala, všechny zpívající děti (s jednou výjimkou v zadních řadách) na videu jsou bílé pleti. Přitom v dnešním Německu neexistuje státní instituce, která by nepropagovala multikulturalismus zapojením nějaké nebílé menšiny. Vždy se jedná o model muž černoch a žena běloška, nebo půlka dětí bílých a půlka černých, nebo s muslimskými šátky. Zde jsou jistě náhodou pouze děti bílé a německé…. Jde o Overtonovo okno s cílem rozeštvat příslušníky rodiny proti sobě? Děti proti rodičům, děti proti prarodičům. Maminka mi vyprávěla, že o tom byl na začátku 50. let v bývalém ČSR komunismus. Jedná někdo podle stejného vzorce?

Jedná se o další z mnoha útoků globalistů na naše rodiny, kulturu a zemi. Berte si z Německa a celé západní Evropy Češi varovný příklad a tohle u vás doma nedovolte!

D. Wolf, Dortmund

P.S. Autor je potomek německého otce a české matky a text byl napsán v češtině.


Sdílet

One Reply to “Nadávat vlastní německé babičce do ekologických prasat je prý satira. Byla by satira nazpívat písničku o Židech a lichvě a nazývat je židovská prasata? Nebo o homosexuálech a análním sexu a zpívat o teploušských prasatech?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *