Na americké škole propukla epidemie černého kašle, ačkoliv 100% žáků bylo očkováno. Jsou vakcíny skutečná ochrana proti nemocem?

Sdílet

Americká katolická škola St. Theresy v Memorial Parku v Hustonu v Texasu byla před Vánocemi uzavřena z důvodu propuknutí epidemie černého kašle a otevře až v lednu. Epidemie byla natolik vážná, že několik dětí muselo být dokonce hospitalizováno.

Podivné na celé události je, že všechny děti byly proti této vysoce nakažlivé nemoci očkovány. To vede k otázce, jakou ochranu ve skutečnosti očkovací vakcíny poskytují a jaký je jejich skutečný vliv na imunitu lidského organizmu. Jde o skutečnou ochranu očkovaného, nebo jsou zde sna nějaké jiné zájmy?

Černý kašel je vysoce nakažlivé bakteriální onemocnění, které se v posledních letech opět objevuje i v ČR. Tento výskyt souvisí podle neoficiálních názorů odborníků s imigrací z zemí rozvojového světa, kde je tato nemoc velmi hojně rozšířena.


Sdílet

2 Replies to “Na americké škole propukla epidemie černého kašle, ačkoliv 100% žáků bylo očkováno. Jsou vakcíny skutečná ochrana proti nemocem?

  1. Však to dojde i člověku si iq idiota… Ovšem že očkování není 100% ochrana a rozhodně ani 99% … Očkováním si vytvoříte imunitu na určitý kmen/druh nemoci a jakýkoliv jiný a odlišný vás dostane.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *