Mladí uprchlíci se porvali přímo v soudní síni. Šokující video ukazuje velkou rvačku uprchlíků a německých policistů. Co bude příště?

Sdílet

Německý soud v Essenu zažil neuvěřitelnou scénu. Když soud vynesl odsuzující rozsudek nad skupinou imigrantů z Libanonu, Iranu, Turecka a „neznámých národností“ (uprchlíci bez dokladů), tak došlo přímo v soudní síni k obrovské rvačce. Nejprve mezi hosty v galerii a následně i mezi uprchlíky a policií.

I německá politicko korektní media jsou z toho v šoku (video zde). Údajně se jednalo o rvačku členů konkurenčních kriminálních klanů, které uprchlíci v Německu (ale i u nás) formují na základě klanové a národnostní příslušnosti. Co bude příště? To uprchlíci rovnou soudce a policisty postřílí a obviněné zločince osvobodí jako v dobách divokého západu? Příznačné je, že si soud nepřál, aby video z rvačky bylo prezentováno na veřejnosti a chtěl celou šokující událost ututlat, prý aby se nejitřila protiimigrantská nálada a nenávist!

Zůstaňte v klidu, žádná konspirace globální finanční oligarchie přece neexistuje…

Dočkáme se něčeho podobného i nás? Máme k tomu nakročeno, k soudu se vrací tzv. šátková aféra a kriminalita imigrantů strmě roste (ačkoliv establishment tvrdí něco jiného). Nebo se budeme bránit a vezmeme si naši zemi zpět od rozvratných menšin a zkorumpovaných protičeských „elit“?


Sdílet

3 Replies to “Mladí uprchlíci se porvali přímo v soudní síni. Šokující video ukazuje velkou rvačku uprchlíků a německých policistů. Co bude příště?

  1. Osobně mám dojem,že nekontrolovatelná agresivita stoupenců ,,OPAKU! “ Pokud si všímáte jsou vždy proti republice,pořádku,řádu,morálce. Slaví úspěch. Asi nebude náhoda že hlavní rozkladný element v CZ jsou židé.Vis Šabatová,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *