Muslimský Albánec označil německé opoziční politiky v berlínské restauraci za „nežádoucí“. Dvojí metr a rasismus naruby jak známe i u nás?!

Sdílet

Vedení německé opoziční parlamentní strany AfD před pár dny navštívilo údajně italskou berlínskou restauraci Cinque (italsky pět, nebo pětka). Když je spatřil jeden z majitelů restaurace Mensur Murati, který je albánského původu a muslim, tak je informoval, že tentokrát ještě mohou zůstat a dojíst, ale příště prý jsou v restauraci nežádoucí. Prý si je multietnická obsluha nepřeje obsluhovat.

Kam to Německo dospělo, když si německý opoziční politik a poslanec nemůže zajít do restaurace ani ve svém hlavním městě. Když ho může nějaký imigrant vykázat bezdůvodně z veřejné restaurace? Německým vlasteneckým politikům se to nestalo poprvé. Jsou běžně vykazováni z restaurací, sportovních klubů, kin atd. a úřady nic nedělají.

To by bylo běsnění, kdyby někdo odmítl obsloužit v restauraci černocha, transsexuála, nebo muslima!? Konala by nepochybně i policie, že?! Všichni se děsí vzpomínek na útlak Židů, kdy nacistické Německo dokonce zavedlo zákonnou formu jejich diskriminace (Norimberské zákony). Když se ale to samé děje dnes bílým Němcům v jejich vlastní zemi, tak je to prý v pořádku. Znamená to snad, že se s nimi již v budoucnu nepočítá?

Globalistický plán pro Německo a Evropu?

U nás v ČR má dokonce tahle pozitivní rasistická diskriminace posvěcení nejvyššími soudy. Asi si pamatujte na skandální rozhodnutí ústavního soudu, které podpořilo majitele hotelu v Ostravě, když odmítl ubytovat ruské turisty, pokud písemně nepotvrdí odmítnutí připojení Krymu zpět k Rusku. Jenže můžete se divit, když v jeho čele sedí již dlouhá léta „oddaný Čech“ pan Rychetský?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *