Coca Cola začala propagovat v reklamách transsexulitu. Dáte si transgenderový Sprite?

Sdílet

Americká společnost The Coca Cola company začala masivně propagovat ve svých reklamách transsexuální agendu. Například její reklamy na nápoj Sprite (hojně prodávaný i u nás!) ukazují matku a dceru, jak se připravují na místní pride LGBT++P pochod. Matka pomáhá dceři se přeměnit na kluka, obvazuje jí prsa, aby nebyla vidět a pomáhá s make upem. K tomu se přidává šťastná babička a otec nakonec odveze dotyčnou transsexuálku s jejím přítelem (gayem) na pride pochod. Firma zatím spustila reklamu v Argentině, ale očekává se její rozšíření po celém světě.

Masivní podpora LGBT++P agendy ze strany nadnárodních korporací by nebyla možná bez souhlasu, či spíše pokynu ze strany skutečných majitelů těchto korporací. Není za tím žádná „byrokracie“ ani náhoda. To vede k otázce, kdo ty korporace skutečně vlastní a o co mu jde?

Jaká na to může být odpověď běžného člověka? Jednoduše se na podobné reklamy nedívat a přestat si tyhle výroby kupovat. Jednak uděláte hodně pro své zdraví a pak budete se alespoň pasivně bránit této neomarxistické propagandě.


Sdílet

One Reply to “Coca Cola začala propagovat v reklamách transsexulitu. Dáte si transgenderový Sprite?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *