Finským rodičům byla odebrána dcera (15), nechtěli jí dovolit změnu pohlaví. Naštěstí jí pomohli spolužáci a genderový aktivista a dívka již bere hormony a plánuje odstranění prsou

Sdílet

Finští rodiče se dostali do prekérní situace. Jejich teenagerovská dcera Nea (15) se náhle začala oblékat jako kluk a tvrdila, že se narodila ve špatném těle. Rodiče jí ale nedovolili podstoupit nevratnou hormonální změnu pohlaví. Dívka začala být velmi agresivní a spolužáci jí začali vyzývat, aby přerušila s rodiči kontakt. Jeden z nich dokonce udal rodiče na policii a dívka byla rodičům na několik měsíců odebrána. Když se vrátila domů, tak se za pomoci místního genderového aktivisty vydala na místní policii a dosáhla toho, že mohla podstoupit hormonální terapii dokonce bez souhlasu rodičů. Po 6 měsících hormonální terapie jí zhrubl hlas, narostly chlupy a přibrala na váze, podle všeho se již jedná o nevratné změny.

V západní Evropě došlo v posledních letech k prudkému nárůstu počtu žádostí o změnu pohlaví. Například v Británii to bylo v roce 2010 pouze 94 případů, v roce 2018 již ale 2519 případů, za 8 let tedy došlo k 27. násobnému nárůstu! Někdy dokonce dochází k žádosti o změnu pohlaví u dětí ve věku 3 let!

Nemusím připomínat, že všechny tyto změny pohlaví jsou plně hrazeny z veřejného pojištění na rozdíl o některých životu potřebných léků pro chronicky nemocné pacienty.

Je to jednoznačně důsledek masivní genderové propagandy v mediích, filmech, ale i ve školách a veřejných institucích. Je proto naprosto správné a mravné se ptát, kdo za tou naší kultuře nepřátelskou genderovou propagandou stojí a veřejně na něho ukázat. I kdyby nám měla oficiální propaganda spílat do rasistů, antisemitů a nebo neonacistů! Jde o budoucnost našich dětí a tedy přežití našeho národa! Bohužel podobnou masivní podporu LGBT++P propagandě vidíme i u současných českých „elit“.

David Kraus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *