Americká letecká společnost Delta Airlines začne v letadlech promítat gay sex. Můžete se těšit třeba na homosexuální masturbaci, nebo lesbický sex

Sdílet

Americká letecká společnost Delta Airlines hrdě ohlásila, že začne ve svých letadlech oficiálně promítat filmy, které znázorňují homosexuální a lesbický sex. Podle oficiálního vyjádření firma přestane požadovat editované verze filmů. Tedy přestane vyžadovat, aby z filmů byly odstraněné pro děti nevhodné scény jako homosexuální a lesbický sex, masturbace apod. Podle firmy jde o reflexi na celosvětovou diverzitu a inkluzi.

Firma ale neuvedla, zda se to bude týkat i letů do muslimských zemí, kde je homosexualita zakázána. Můžeme se ale domnívat, že to bude primárně určeno pouze pro původní bělošskou populaci.

Homosex již brzy na našich palubách

Delta Airlines je dalším příkladem, kdy soukromý podnik přestane reflektovat většinu svých zákazníků a jde na ruku agresivní vyvolené menšině. To by se ale nemohlo stát bez tlaku finanční globální oligarchie, která ty firmy bud přímo vlastní, nebo je ovládá pomocí svých bank a úvěrů.

Jde o to, jak na to zareagují cestující. Delta Airlines léta i do Prahy. Poletíte s dětmi na dovolenou a necháte je dívat se na homo masturbaci a lesbický sex?

Jan Veselý


Sdílet

One Reply to “Americká letecká společnost Delta Airlines začne v letadlech promítat gay sex. Můžete se těšit třeba na homosexuální masturbaci, nebo lesbický sex”

  1. etāṁ dṛṣṭim avaṣṭabhya naṣṭātmāno ’lpa-buddhayaḥ
    prabhavanty ugra-karmāṇaḥ kṣayāya jagato ’hitāḥ
    Na základĕ tĕchto závĕrů se ti, kteří ztratili pojetí vlastní totožnosti a mají pramalou inteligenci, zabývají neprospĕšnými, strašnými činnostmi, určenými ke zničení svĕta. Bhagavadgítá 16.9

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *