Guvernér Bank of England pohrozil firmám, „kdo se nezapojí do boje proti globálnímu oteplování, zkrachuje“!

Sdílet

Guvernér britské „centrální banky“ (Bank of England) Mark Carney v rozhovoru pro noviny The Guardian pohrozil firmám, které se nezapojí do boje „proti klimatickým změnám“ bankrotem. Podle jeho názoru lze sice očekávat, že boj proti klimatickým změnám přinese obrovskou finanční krizi, ale i tak je potřeba změnu provést. M. Carney se takto vyjádřil letos již opakovaně a tak to není žádná náhoda.

Bank of England ale není státní centrální banka. Stejně jako americký FED je vlastněna skupinou soukromých osob, kdy hlavní roli hraje neslavně proslulá rodina Rothschilds. Rodina Rothschilds údajně jen z vlastnictví FED vydělává za každý den asi 3 miliardy amerických dolarů. Nedělejte si iluze, že ČNB slouží někomu jinému. ČNB je sice oficiálně nezávislá, ale pouze na jakékoliv kontrole ze strany českých úřadů a voličů.

Začíná se ukazovat, kdo za bojem proti změně klimatu. který je zjevně anticivilizačním hnutím s cílem vrátit západní společnost na úroveň středověku, stojí. O naše blaho jim určitě nejde!

Sára Stein


Sdílet

One Reply to “Guvernér Bank of England pohrozil firmám, „kdo se nezapojí do boje proti globálnímu oteplování, zkrachuje“!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *