Uprchlík znásilnil nezletilou dívku (16) na malém německém městě

Sdílet

Vlna sexuálního násilí páchaného uprchlíky na německých nezletilých dívkách a často dokonce dětech, nabírá na síle. Minulý víkend si to na vlastní kůži zažila mladá německá dívka (16) v malém německém městě Meiningenu (asi 21 tis obyvatel) ve spolkové zemi Durynsko. S tou se na ulici pokusil seznámit uprchlík z Iranu. Když si jí pokusil k sobě fyzicky přitáhnout, tak ho dívka odmítla. To ale uprchlíka natolik rozlítilo, že se na dívku vrhl, srazil jí na zem a sexuálně zneužil.

Dívka křičela o pomoc a uprchlík se za chvíli dal na útěk. Nebohou dívku nalezl náhodný kolemjdoucí, který zalarmoval policii a ta záhy uprchlíka dopadla.

Íránec údajně přišel do Německa jako „uprchlík před válkou v Sýrii“. Ačkoliv je Iran německými úřady považován za bezpečnou zemi, tak uprchlík nebyl vyhoštěn.

Dívka je nyní v péči lékařů a lze se domnívat, že na útok muslimského uprchlíka bude mít celoživotní nepěkné vzpomínky.

Kdo je ale skutečně vinen? Nejde jen o násilnického uprchlíka, jde i o ty, kteří imigrační vlnu a multikulturalismus vymysleli, pomohli zorganizovat a poskytli peníze. To ale není německá vláda a neziskovky. To jsou jen nástroje. Je třeba se podívat ještě o patro výš!

Naše budoucnost? Nebo si to nenecháme od globálních „elit“ líbit a budeme se bránit?

Tomáš M.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *