Černý sociální demokrat si vymyslel rasistický útok bílého Fina

Sdílet

Finský sociální demokrat původem ze Somálska Abdirahim Hussein se přiznal, že si vymyslel slovní rasistický útok ze strany údajného bílého pasažéra, když řídil své vozidlo taxi. Pasažér měl údajně sociálně demokratického zastupitele helsinské radnice vyzvat, aby se vrátil do Somálska. Somálec – taxikář proto prý pasažéra vysadil uprostřed dálnice.

Následné vyšetřování ze strany provozovatele taxislužby ukázalo, že podle GPS k podobnému incidentu vůbec nedošlo a černý soc. dem politik si vše vymyslel. On to následně i sám přiznal.

Není to poprvé, co si nějaký levicový aktivista, nebo politik, vymyslel údajný útok ze strany místních rasistů. To se pak obvykle rozjede celonárodní anti rasistická propaganda ve všech hlavních mediích a politici mainstreamu se v nich střídají jako apoštolové na orloji se svými odsudky údajného rasismu.

Když ale vyplave pravda napovrch, tak se všichni tváří, že se vlastně nic nestalo.

Podobné situace jsme několikrát zažili i u nás, jako v případě E. Zahradníčkové, která si vymyslela rasistický útok na svého muslimského partnera, aby jí následně usvědčily ze lži záběry z pouličních kamer.

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *