Známé proimigrantské neziskovce loni vzrostl rozpočet +29%! Činil se Babišův Úřad vlády a jím ovládaný pražský magistrát. Na mzdy jde 80%! Uprchlíci tu ale přece nejsou

Sdílet

Oficiálně je u nás podle mainstreamových politiků a medií pouze 12 ilegálních imigrantů. Je proto s podivem, že prudce rostou rozpočty všem neziskovkám, které se podílejí na dovozu imigrantů a následné péči o ně.

Třeba takové Centrum pro integraci a migraci, které vede mediálně známa Magda Faltová a ve správní radě sedí bývalý ministr vnitra za ODS Jan Ruml (Nyní člen strany Zelených).

Jestliže v roce 2017 dostala neziskovka 7.32 mil Kč, tak loni to bylo již 9,44 mil Kč! To je nárůst o 29 procent!

Hlavním donátorem byla jako obvykle EU, ale činil se i Babišem vedený Úřad vlády, v roce 2018 dal neziskovce 854 tis Kč, to je o 32 % víc než v roce 2017! To bude asi to jeho slibované šetření na neziskovkách. Pozadu nezůstal ani jím ovládaný MHMP pod kuratelou neziskovkářky Krnáčové, ten dal 1,81 mil kč to je o 17 procent více než v roce 2017.

Jistě nikoho nepřekvapí, že stejně jako v roce 2017, šlo i loni více než 80 procent všech prostředků na mzdy zaměstnanců – neziskovkářů!

Co za to daňový poplatník dostal? Zde snad několik citací z výroční zprávy 2018.

Besedy na školách – V projektech Mluvme spolu (o migraci) a Crossing borders mezi Pražany jsme na školách v Praze, zapojených do projektů, uspořádali besedy o migraci a uprchlictví, s účastí hosta migranta či migrantky, kteří žákům vyprávěli své příběhy a zkušenosti s cestou do ČR a životem zde. Součástí besed byly také workshopy, které připravili lektoři se Zvolsi.info, a vysvětlili žákům, co to jsou desinformace a hoaxy a jak se proti nim bránit.

• Komunitní akce – ve spolupráci s Pražským humanitním gymnáziem jsme uspořádali akci Mluvme spolu (o migraci), kde se představili migranti ze zemí jako Mongolsko, Demokratická republika Kongo, Ukrajina nebo Mexiko a připravili si pro žáky workshopy o kultuře a zajímavostech svých zemí.

• Školení pro pedagogy – na Pražském humanitním gymnáziu jsme pro pedagogický sbor připravili školení, v němž se učitelé dozvěděli informace o aktuální situaci v oblasti migrace a uprchlictví u nás a ve světě, či jak pracovat s žáky s odlišným mateřským jazykem.

Tedy ideologický brainwashing dětem a mládeži a pedagogům!

Naše budoucnost?

Opět mě zaujala sekce Inter-kulturní pracovnice:

Dinara Akhmetová, Natallia Allen, Mónica Márquez Bobadilla, Mayada Elhissy, Otgon Erdene Erdenebat, Marianna Kuzmovych, Ngo Quynh Nga, Marina Pojmanová, Van Anh Tranová, Viktoria Valeeva, Jana Magdaléna Vlastníková, Chima Youssefová. Stále se ptám, co to vlastně znamená?

Mohl by mi někdo vysvětlit, proč potřebuje proimigrantská neziskovka víc peněz, když tu přece žádní imigranti nejsou? Nebo tu snad imigranti snad jsou?

J. Krejčík


Sdílet

One Reply to “Známé proimigrantské neziskovce loni vzrostl rozpočet +29%! Činil se Babišův Úřad vlády a jím ovládaný pražský magistrát. Na mzdy jde 80%! Uprchlíci tu ale přece nejsou”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *