Finský poslanec odsouzen, spojil muslimské teroristy s islámem. Předsudečná nenávist a la Hamáček v praxi?

Sdílet

Že svoboda slova v liberální demokracii platí jen pro vyvolené se na vlastní kůži přesvědčil finský poslanec Sebastian Tynkkynen z Oulu. Na sociální sítě napsal, že muslimští teroristé mají jedno společné“ „všichni slouží Allahovi“. Finská policie ho na základě udání levicových aktivistů obvinila ze zločinu z nenávisti a nyní byl soudem odsouzen k pokutě asi 4 000 EUR.

Pokud čtenářům nebylo dosud jasné, co vlastně znamená ministrem Hamáčkem z ČSSD chystaná „předsudečná nenávist“ v trestním zákoně, tak tady má malou ochutnávku. V liberální demokracii svobodu slova máte, ale nikoliv po projevu. Nepřipomíná vám to socialismus?

Jan Veselý


Sdílet

2 Replies to “Finský poslanec odsouzen, spojil muslimské teroristy s islámem. Předsudečná nenávist a la Hamáček v praxi?

  1. Zákaz jakékoliv kritiky panských menšin, třeba i jen náznakem (mohamedáni, izraelité, mouřeníni, Romové, teploušstvo). Otázka je KDO a PROČ taková pravidla prosazuje. Etničtí Češi, z jejichž lidu přece pochází politická moc, přece takovéto starosti nemají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *