Mohammed Awais Sajid useknul ve své zemi ruku bílému bastardovi. V Pakistanu? Ne v Anglii!

Sdílet

Skupinka bílých mladíků se zastala staré ženy, které nadával Habibur Rahman (27). To Habibura tak rozčílilo, že si doběhl pro pomoc a se skupinou 20 soukmenovců ozbrojených noži, mačetami, sekerami a železnými tyčemi, skupinku teenagerů napadli na jejich nedalekém pracovišti s pokřikem „bílí bastardi, co děláte v naší zemi, ted dostanete odplatu“.

Při útoku se pokusil jeden z jeho kumpánů Mohammed Awais Sajid useknout jednomu mladíkovi hlavu, ten ale zvedl ruku a tak mu jí odsekl nad zápěstím. Vážně ho následně poranil na hrudi a krku a mladík musel být v kritickém stavu převezen do nemocnice. Útočníky zahnal až jeden z teenagerů, který na ně vystartoval s motorovou pilou. Incident se odehrál v Rochedale v Anglii (nikoliv v Pakistanu!).

Mohammed nakonec dostal u soudu 18 let, ale předpokládá se, že za zhruba 9 let (pokud ne dříve) bude propuštěn. Anglie je přece jen jeho země a on napadl jen bílého Brita, tedy osobu druhého řádu. Ostatní útočníci dostali směšné tresty, nebo byli osvobozeni.

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *