Nová rána pro Němce. 75% všech syrských uprchlíků nepracuje a je na dávkách. Vládou slibovaní lékaři a jaderní vědci nedorazili

Sdílet

Německo se začíná probouzet do nepříjemné imigrantské reality. Růžový obrázek šířený německou vládou a medií se ukazuje jako snůška lží a fabulací a nepříjemná pravda se dere na povrch a hlavní pilíře oficiální lži se hroutí jeden po druhém. Nyní končí ona známá lež o „vysoce kvalifikovaných syrských lékařích a jaderných vědcích, kteří se okamžitě zapojí do německého pracovního trhu. Na dotaz poslance opoziční AfD R. Springera totiž přiznala Německá pracovní agentura ( Bundesagentur für Arbeit), že 74,9 % syrských uprchlíků je na sociálních dávkách a nepracuje a to 4 roky po příchodu do Německa! Z toho 44,2% je oficiálně nezaměstnaných a 30,7% oficiálně navštěvuje jazykové a rekvalifikační kurzy. Z těch údajně 25% pracujících se většina živí jako sociální pracovníci pro další imigranty a jako tlumočníci. V soukromém sektoru jich pracuje údajně pouze několik stovek z ca. 3,1 milionu uprchlíků a vykonávají pouze nekvalifikované práce.

Syrští lékaři a vědci do Německa nedorazili

Ono není divu, když se před pár dny ukázalo, že většina nebílých uprchlíků je bud negramotná, nebo zcela minimální vzdělání a pro německý pracovní trh jsou zcela nepoužitelní jak nyní, tak v budoucnosti. Část uprchlíků se sice úspěšně zapojila do kriminálních aktivit, ale to asi není ten příspěvek německé ekonomice, který vláda Němcům dlouho slibovala. Ti slibovaní lékaři a jaderní vědci ze Sýrie se někam zatoulali, nebo nikdy neexistovali! Což mimochodem vznáší otázku, jak to ve skutečnosti bylo s oním jaderným syrským programem, který tak úspěšně v minulosti odhalovala izraelská a americká tajná služba. Je proto s podivem, že německá vláda chce aktivně přivážet do Německa další uprchlíky. O dobro Němců a německého národa jí zjevně nejde.

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Nová rána pro Němce. 75% všech syrských uprchlíků nepracuje a je na dávkách. Vládou slibovaní lékaři a jaderní vědci nedorazili”

  1. Syrské jaderné vědce čekalo velké zklamání, když se dověděli, že Německo ruší jaderné elektrárny. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *