Další šok pro Němce. 1/3 uprchlíků neumí číst a psát. Další 1/3 má vzdělání na úrovni 3. třídy. Na pracovním trhu jsou nepoužitelní nejméně dalších 5-10 let

Sdílet

Německá veřejnost zažila další nepříjemné překvapení ze strany vládních úřadů. Když se před časem ukázalo, že je v Německu minimálně 3 násobek oficiálně udávaného počtu uprchlíků, byl to šok. Další přišel nyní. Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF – Spolkový úřad pro migraci a uprchlíky) zveřejnil údaje o vzdělání a kvalifikaci nově příchozích uprchlíků. A je to opět šok, místo oficiálně prezentovaných „syrských vysoce kvalifikovaných lékařů a vědců“ je skoro 1/3 uprchlíků zcela negramotná, a další skoro třetina navštěvovala doma pouze místní základní školu (mnozí nedokončenou). Podle odhadů opozice úroveň základních škol v domovských zemích uprchlíků odpovídá asi 3. třídě německé základky!

Původ uprchlíků Negramotní Základní škola Celkem
Afganistán 34 % 27 % 61 %
Eritrea+Somálsko 23 % 41 % 64 %
Irák 20 % 34 % 54 %

Ta čísla jsou ve skutečnosti ještě mnohem vyšší, protože řada uprchlíků žádné integrační kurzy nenavštěvuje a většinou žije v rámci svých domovských ghett, kde se německy nemluví.

Z toho plyne, že skoro 2/3 uprchlíků jsou na německém pracovním trhu dalších několik let naprosto neuplatnitelní. Jednak se nejdříve musí naučit německy (což většina nechce) a pak případně získat nějaké další odborné vzdělání. Dohromady to bude nějakých 5-10 let. Německá vláda si vše jako obvykle pochvaluje a to i přes enormní finanční náklady, které údajná integrace stojí.

Ukazuje se, že celá uměle vytvořená imigrantská krize byl ze strany německé vlády pouze podvod, kdy německá vláda cíleně vytvářela falešné PR a vědomě lhala německé veřejnosti, aby naplnila plány svých bossů z kruhů globální finanční oligarchie. Jejich cílem je islamizace Německa.

Nemysleme si, že současná česká vláda je lepší? Stačí se podívat na původ A. Babiše a minulost J. Hamáčka z ČSSD a soudnému čtenáři hned musí svitnout, že zájmy naší vlasti a národa jim na srdci asi moc neleží.

Sára Stein


Sdílet

2 Replies to “Další šok pro Němce. 1/3 uprchlíků neumí číst a psát. Další 1/3 má vzdělání na úrovni 3. třídy. Na pracovním trhu jsou nepoužitelní nejméně dalších 5-10 let

  1. Migranty je potřeba zlikvidovat. Pak je přeci jedno, jestli před smrtí uměli nebo neuměli číst. Jsou to parazité, zločinci a devianti.

  2. StB Vlastizrádný LOTR Bureš je do Evropy žene KLIMATICKOU VÁLKU a UMĚLÝM SUCHEM. Jen lže a podvádí.
    Zmrd PATŘÍ PŘED VÁLEČNÝ SOUD DO HAAGU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *