Pedofil nemusí do vězení. „Bylo by to pro něj příliš zraňující“, rozhodl soud

Sdílet

Britský soud rozhodl, že mladý pedofil (19), který sexuálně obtěžoval dívky ve věku 13-14 let. nemusí nastoupit do vězení. Podle soudce by prý pobyt ve vězení byl pro mladého pedofila příliš zraňující. Jako jeden z důvodů soudce uvedl, že pachatel prý trpí ADHD. Mladíkovi původně hrozilo až 14 let vězení, ale odešel od soudu s 3 roky veřejných prací.

Mladí opakovaně kontaktoval mladé dívky (13-14 let) a posílal jim obrázky svého přirození a video, kde masturboval. Když ho na podnět matky, jedné z obětí, začala vyšetřovat policie, tak ani tehdy nedokázal své choutky ovládnout a obtěžoval další mladistvé dívky. Následně byl zatčen.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na fb, VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *