Němci se snaží ozbrojit kvůli rostoucí kriminalitě uprchlíků. Pro imigrantská vláda proto připravuje odebírání zbraní

Sdílet

V Německu prudce roste počet držitelů licence na držení zbraní. V roce 2014 bylo v celém Německu pouze 260 000 držitelů tzv. malého zbrojního průkazu (opravňuje k držení krátkých „odstrašujících“ pistolí, nebo revolverů) Tak na konci roku 2018 to již bylo 640 000 držitelů. To vše je úzce svázáno s prudkým nárůstem kriminality, která je důsledkem masivního příchodu více než 4 milionů imigrantů (většinou mladých mužů) z Afriky a Asie do Německa. Celkem je v Německu mezi obyvatelstvem 5,4 milionu zbraní, plus několik set tisíc ilegálních. Část občané „ztratili“ a uložili na horší časy, část zbraní se ocitla mezi imigrantskými zločineckými skupinami.

Na to již reaguje německá vláda, která je otevřeně pro imigrantská, a připravuje opětovné zpřísnění zbraňové legislativy, kdy cílem je odebrat zbraně údajným „pravicovým extremistům“. Ve skutečnosti jde o odzbrojení většinové německé populace. Stejně jako známe z připravovaného pokusu naší současné vlády a demo-bloku.

Jan Veselý


Sdílet

One Reply to “Němci se snaží ozbrojit kvůli rostoucí kriminalitě uprchlíků. Pro imigrantská vláda proto připravuje odebírání zbraní”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *