Britské nemocnice: Většinu útoků na pacienty páchají lékaři-imigranti

Sdílet

Britský NHS (Národní zdravotnický systém) spoléhá z velké části i na lékaře ze zahraničí včetně lékařů z Východní Evropy. Přitom se ukazuje, že lékaři imigranti jsou odpovědní za 60 procent všech útoků na pacienty a to včetně znásilnění. Britské orgány se ale lékařů imigrantů zastávají a chtějí jejich postihy omezit. Otázkou je, zda to není proto, že většina těch lékařů-pachatelů je nebílého původu.
Například známý případ lékaře Anush Babu (údajně získal vzdělání u nás v CR), který si tajně natáčel obnažené pacientky a děti. Policie u něj našla 100 takových videí. Že se ale imigrantům nebělochům měří jiným metrem bylo vidět na následné soudním procesu, kdy byl Dr. Babu osvobozen, protože prý trpí voyeuristickou poruchou. Možná si vzpomenete, jak český doktor a běloch Rogozov byl okamžitě postaven mimo službu, když ho udal místní (anglický) bonzák Čulík, že píše v CR o islamizaci Velké Británie. Takže kritizovat islamizaci vadí v Británii víc, než šmírovat bezbranné pacienty!

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Britské nemocnice: Většinu útoků na pacienty páchají lékaři-imigranti”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *