Poslankyně citovala z Bible. Již jí vyšetřuje policie pro zločin z nenávisti

Sdílet

Být dnes křesťanský politik v západních zemích není vůbec lehké. Přesvědčila se o tom křesťanská poslankyně finských Křesťanských demokratů Päivi Räsänen. Ve svém příspěvku na facebooku kritizovala Evangelickou luteránskou církev (ECLF)), která se připojila k podpoře místního LGBT++P pochodu pýchy v Helsinkách. Bible totiž homosexualitu odsuzuje jako hřích, ohavnost a nepřirozenost. Skuteční křesťané jsou toho názoru, že slova Bible jsou závazná a platí i dnes.

Policie ji začala okamžitě vyšetřovat za podněcování k nenávisti proti sexuálním a genderovým menšinám.

Korunu tomu nasadil biskup EDLF Taipo Luoma, podle něho jsou stejno-pohlavní páry v církvi vítány a jejich sňatek je prý jen otázkou času.

Odhaduji, že kdyby se podobného výroku dopustil místní muslimský imám, nebo židovský rabi, tak by to bylo považováno za svobodu slovo. Protože jejich svaté texty obsahují velmi podobné názory na homosexualitu. Něco podobného platí ale i u nás v ČR, kritizovat a urážet křesťanství je veřejně podporováno, ale zkuste kritizovat náboženství nějaké vyvolené menšiny!? Policie pod vedením ministra vnitra islamofila (al) Hamáčka z ČSSD vám bude hned klepat na dveře a odvádět k výslechu za předsudečnou nenávist.

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “Poslankyně citovala z Bible. Již jí vyšetřuje policie pro zločin z nenávisti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *