Letos nejméně dalších 700 000 uprchlíků do Evropy, oficiální místa začínají přiznávat barvu. Skončí i u nás?

Sdílet

V posledních letech jsme byli opakovaně ujišťování medii a politiky establishmentu, že uprchlická krize již prý skončila. Bohužel není tomu tak. Již i oficiální místa přiznávají, že v rove 2019 si za 6 měsíců požádalo v celé EU o azyl 350 000 uprchlíků. To je na roční bázi pěkných 700 000 nových „syrských lékařů a vědců“ především z muslimské Afriky a Asie. Nejvíce jich bylo z Iráků, Afganistanu, Nigérie, Sýrie a Turecka. Je to také o 10 procent víc něž přiznaly úřady oficiálně loni. Navíc se předpokládá, že nejméně dalších 200 000 jich přišlo ilegálně a nikde se nezaregistrovalo a jen se prostě v rámci své komunity zapojilo do místní džihádistické činnosti a kriminality.
Že uprchlíků přibývá se můžeme přesvědčit i u nás, kdy naše města začínají být plná nejrůznějších individuí „jižanského vzezření“, kteří zde trvale žijí. (psali jsme zde) Je vyloučeno, aby česká vláda nevěděla, že počet podivných imigrantů v naší zemi masově roste. Proto se musíme obávat, že vláda o všem ví a podle všeho to dokonce neoficiálně podporuje!

Jen musíme čtenáře uklidnit, nebojte se, většina uprchlíků nestrádala na moři! Ale pěkně přicestovala do EU letecky v rámci tajných programů tamějších vlád! (Psali jsme zde) Ty dojemné záběry lodí na moři jsou jen divadlo pro naivní veřejnost.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *