Dvě školačky (13 a 16) znásilnil afgánský uprchlík. Další večer hrůzy v městečku kousek od českých hranic

Sdílet

Německé městečko Pößneck leží asi 30 km od Aše a má zhruba 11 tisíc obyvatel. O víkendu se stalo dějištěm hrůzné události. Afgánský uprchlík (je mu údajně 20 let), který přišel do Německa jako „nezletilý“, opil a následně znásilnil dvě mladé německé dívky (13 a 16). Dívkám se po hrůzném aktu podařilo uprchnout a přivolaná policie násilníka zatkla. Podle slov policie se jedná o známou firmu, která má na svědomí řadu deliktů jako obchodování s drogami a další skutky a oběti se údajně s násilníkem znaly z dřívějška.

Je to jedna z mnoha znásilnění německých bílých žen a dívek ze strany muslimských uprchlíků, kteří nemuslimské ženy považují za děvky a sexuální otrokyně. Epidemie uprchlického znásilňování a teroru již zasáhla i malá německá městečka a dávno již není doménou velkých měst.

Je rovněž s podivem, proč rodiče těch dívek dovolili, aby se nezletilé dívky stýkaly s nějakými muslimskými uprchlíky. Zde bohužel asi sehrála roli určitá naivita a hlavně masivní propaganda v mediích a školách a také strach, že rodiče obviní z rasismu, xenofobie, antisemitismu a neonacismu a lidsky a profesně je zlikvidují. Připomínám jak německé školy musí povinně posílat žáky uklízet uprchlická obydlí a navštěvovat multikulturní výchovu a podílet se na integraci uprchlíků.

To musí být vážné varování všem rodičům, kteří mají děti a ty chodí do školy s nebílými imigrantskými dětmi (Vietnamci, Arabové, černoši). Velmi dávejte pozor, zda se nepokoušejí s vašimi dětmi mladí imigranti kamarádit, protože to má obvyklé ještě jiné cíle než jen dětské přátelství. To platí především, pokud ve vaší rodině probíhá nějaká krize (rozchod/rozvod rodičů apod). Již příliš mnoho teenagerů padlo za obět drogovým typařům ze stran dětí imigrantů, které je pak přivedly rodičům do večerky, bistra apod., kde z nich rodina imigrantů udělala postupně narkomany. Budoucnost a zdraví vašich dětí je snad důležitější než obvinění z „rasismu, xenofobie a antisemitismu“. Kde myslíte, že se vzalo těch 100 000 většinou velmi mladých českých narkomanů a dalších 250 000 „víkendových“ narkomanů?!

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *