V New Yorku lidé žádali sochu bílé katolické světice, dostanou 2 sochy transsexuálů-prostitutů

Sdílet

Ta liberální demokracie je pro „elity“ občas nepříjemná věc. Například radnice v americkém New York City vyzvala místní občany, aby podali návrhy na vytvoření 7 ženských soch s cílem dosáhnout sochové diverzity a rovnoprávnosti ve městě v rámci kampaně “She Built NYC” (ona postavila New York). Jenže místní si nepokrokově vybrali na prvním místě katolickou světici Frances Xavier Cabrini, která byla původem z Itálie a ještě (ta hrůza) byla běloška. Městská rada pod vedením manželky současného starosty Chirlane McCray (je sama černé pleti) proto musela provést korekci. Ze sedmi soch žen budou nakonec stát 2 transsexuální „ženy“ Sylvia Rivera a Marsha P. Johnson, v obou případech se tedy jednalo o muže, kteří se prohlásily za ženy. Sochu také dostane jedna propotratová aktivistka .

Docela by mě zajímalo, čím ony transky přispěly k výstavbě New Yorku, když se obě živily jako prostituti?! Asi nikoho nepřekvapí, že ze sedmi soch bude jen jedna patřit bělošce a zbytek barevným aktivistkám, z části LGBT++P osob.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *