„Kanibalismus je normální, jen lidé mají předsudky… Pohřbívání mrtvých lidí je plýtvání jídlem“, píše americký týdeník Newsweek

Sdílet

Anticivilizační kampaň globální finanční oligarchie proti západním národům dostává nový rozměr. Cílem je naprostý morální a kulturní rozklad všech západních hodnot a transformace nevyvolených národů na jakousi formu lidských zvířat.

Již zdaleka nejde jenom o adoraci LGBT++, pedofilie, satanismu na poli kulturním, ale jde o odličtění lidské duše a globalisté se přitom neštítí ani těch nejhorších perverzí. V jedno z posledních vydání se známý americký týdeník Newsweek rozhodl přidat další kamínek to této mozaiky. Zaměřil se na úctu k mrtvým. Dva britští akademici Jared Piazza a Neil McLatchie se rozhodli čtenářům vysvětlit, že kanibalismus je něco v přírodě normálního, prý se běžně děje mezi zvířaty a jen lidé mají jakési morální taboo a odpor, který jim brání v pojídání se navzájem, či v pojídání lidských mrtvol. Autoři argumentují, že v době světové potravinové krize (World hunger) je to nezodpovědné plýtvání cennými zdroji.

Jak máme tento článek interpretovat, chystají nám globální finanční elity nějakou globální apokalypsu na jejímž konci bude člověk ponížen na úrovně zvířete a sloužit jako otrok vyvoleným menšinám? Některé jejich texty a myšlenkové pochody na to odkazují již mnohá staletí a tak by jsme se měli mít na pozoru!

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *