Uprchlík (20) strčil Rakušana pod jedoucí vlak metra. Do vězení nepůjde, prý je psychicky nemocný

Sdílet

Ve Vídni právě probíhá soud s uprchlíkem z Iráku (20), který 8. května srazil v metru pod přijíždějící soupravu bílého Rakušana. Soud rozhodl, že uprchlík do vězení nepůjde, protože prý je psychicky nemocný – údajně trpí schizofrenií. Uprchlík přišel do Rakouska s rodinou v roce 2015 a před soudem vypověděl, že prý asi před rokem na sobě začal pociťovat psychické problémy. Měl prý obavu, že ho pronásledující lidé s kufrem a slunečními brýlemi. Zajímavé je, že když byl hned po činu zadržen policií, tak o žádných podobných potížích nepadlo ani slovo. Otázkou proto zůstává, kdo mu podobný druh obrany před soudem poradil. Nějaká neziskovka, nebo aktivistický obhájce?

Celý čin se odehrál tak, že uprchlík, který byl na cestě do fitness centra, uviděl na nástupišti ono Rakušana a náhle ho srazil plnou silou pod přijíždějící vlak. Napadený neměl šanci na obranu, souprava ho přejela a on přišel o nohu a bude z něj doživotní invalida. Snad jen připomenu, že je ženatý a má dvě malé děti. Čtenář se jistě dovtípí, že se mu nedostalo žádné lítosti úřadů a establishmentových médií. Také čtenáře nepřekvapí, že uprchlík měl oplétačky s policií již několikrát předtím kvůli agresivitě a násilnému chování.

Je to další z mnoha podobných případů, které vidíme po celé Evropě včetně ČR. Kdykoliv spáchá nějaký hrůzný čin barevný uprchlík, pak vždy úřady dospějí k názoru, že je psychicky nemocný a on nemusí do vězení.

Jenže na vině nejsou primárně uprchlíci, ale ti, kteří celou imigrantskou krizi vymysleli, zorganizovali a zaplatili. To ale nejsou ani politici typu Merkelová, Macron apod., dokonce ani ony neziskovky. Hlavním viníkem jsou globální finanční oligarchové. Jenže ty zatím pojmenovat nikdo nesmí, to by byl přece rasismus, xenofobie, homofobie a antisemitismus a na to jsou již připravené paragrafy trestního zákona.

Aron G.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Uprchlík (20) strčil Rakušana pod jedoucí vlak metra. Do vězení nepůjde, prý je psychicky nemocný”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *