V Západní Evropě řádí epidemie syfilisu. Především díky homosexuálům a LGBT++P osobám. Vyrazíte juchat na Prague pride?

Sdílet

Západní Evropu zachvátila epidemie syfilisu. Země jako Island hlásí nárůst o 876 procent, Irsko o 224 procent a Velká Británie a Německo o více než 100 procent. Více než 2/3 všech nových případů této velmi vážné pohlavní choroby tvoří homosexuálové a LGBT++P osoby. Ty jsou známé svým lehkovážným a promiskuitním životním stylem a stojí i za nárůstem nově nakažených HIV v posledních 10 letech nejenom všude na Západě ale i v CR. Zdravotnické úřady proto volají o pomoc a žádají aktivní přístup politiků a veřejnosti k řešení této epidemie. Především pak v edukaci gayů a LGBT++P osob v užívání kondomů a pravidelném testování.

Syfilis je velmi vážná pohlavní choroba, která v případě neléčení vede až ke smrti nemocného. Z historických osobností byl syfilitikem například V.I. Lenin (sovětský revolucionář, nikoliv ruský, protože byl židovsko-kalmicko- švédsko-německého původu. Ruské předky neměl žádné, jak je mnohdy mylně uváděno v oficiálních zdrojích), který pomohl nastolit v Rusku bolševický teror. Stejně jako byl syfilisem nakažený československý komunistický vůdce K. Gottwald, či mnohé osobnosti kulturního světa.

Pokud se tedy chystáte (nebo vaše okolí) na srpnový průvod hrdosti, tak doporučuji nejvyšší opatrnost a rozhodně žádná gay rychlo seznamka! Jistě si nechcete domů přinést nějakou nepěknou celoživotní „památku“ od veselých gayů a LGBT++P individuí ze západní Evropy. Rozhodně nedoporučuji pouštět tam děti, na ty mají homosexuálové obzvlášť zacíleno a díky agresivní homo propagandě na školách si dětí plně neuvědomují všechna rizika.

Aron G.


Sdílet

5 Replies to “V Západní Evropě řádí epidemie syfilisu. Především díky homosexuálům a LGBT++P osobám. Vyrazíte juchat na Prague pride?

  1. Tak na Prague Pride 2019 bude možnost testování na HIV a syfilis. Zajímavé. Bývá taková atrakce i na jiných akcích s podobnou účastí? Celé ty „slavnosti“ si asi teplouši neplatí ze svého.

    1. Můžete prosím být konkrétní, kde nalézáte ty „bludy“. Článek je řádně ozdrojován a odkazuje se na oficiální údaje evropských institucí. Je-li v textu nějaká nesrovnalost, pak požádáme autora o opravu. Pokud vám ale nepříjemná pravda JENOM nezapadá do Vašeho ideového vidění světa, tak se prosím zdržte podobných komentářů :-), ty si nechte do duhových pochodů apod…tam je to možná zvykem, mezi slušnými lidmi nikoliv! S přáním pěkného dne, redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *