Mladí sociální demokraté. „Důchodcům a nemocným zakážeme jíst maso“. Kvůli klimatu

Sdílet

Švédská organizace Mladých sociálních demokratů (Obdoba SSM, nebo Komsomolu) se rozhodla zachránit planetu zemi návrhem několika velmi radikálních opatření:

  1. V domovech důchodců, nemocnicích a školách se bude podávat pouze vegetariánská strava. Skutečnost, že někteří nemocní naopak maso například kvůli zvýšenému přísunu bílkovin potřebují, je nezajímá.
  2. Zákaz létaní letadlem – jednak formou uvalení vysoké daně na zahraniční lety a úplným zákazem vnitrostátních letů.
  3. Úplný zákaz jaderné energie a fosilních paliv. Jak a čím budou vyrábět elektrickou energii ale nestínit nehodlají.
  4. Zákaz novinářské kritiky – když se jich totiž jeden deník zeptal, kolik stojí jejich aktuální zasedání, tak mu zakázali na akci přístup.

Musím připomenout, že i naše CSSD má podobnou mládežnickou organizaci a ta vychovala v minulosti řadu intelektuálních titánů například S. Gross, současný předseda J. Hamáček, či min. zahraničí Petříček a další. Stejně tak mladí Sociální demokraté podporují radikální neomarxistickou agendu jako dovoz imigrantů, LGBT++P propagandu a politiku, omezování svobody slova atd atd…

Pamětníků to asi bude právem připomínat dřívější SSM (Socialistický svaz mládeže) a jeho funkcionáře.

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na fb, VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *