Uprchlík z Gambie (21) řádil před nádražím. Odneslo to nejméně 20 aut

Sdílet

Městečko Lauffen v jižním Německu bylo do nedávna známé jako rodiště slavného německého básníka Friedricha Hoelderlina a svým výborným vínem. Nyní se „proslavilo“ jako další místo bezuzdného řádění černých uprchlíků z Afriky.

Postaral se o to mladý uprchlík z Gambie (21), který přišel do Německa jako „válečný uprchlík ze Sýrie“. Vyzbrojen ocelovou tyčí začal minulé podělí před místním nádražím rozbíjet zaparkovaná auta místních německých obyvatel. Než tomu dokázala policie udělat přítrž, dokázal uprchlík poškodit více něž 20 vozů.

Policie přitom již předem věděla, že mladý uprchlík je v agresivní náladě. Několik dnů před tím totiž začal rozbíjet telefony a jízdní kola ve svém uprchlickém centru a uprchlíci požádali policii o pomoc. Ta však neshledala důvod k zásahu.

Podle vedení azylového centra, byl prý uprchlík ve špatném psychickém stavu již více než rok. Azylové centrum proto požaduje, aby většina traumatizovaných uprchlíků byla umístěna ve specializovaných zařízeních, kde se jim dostane odborné lékařské péče.

Uprchlík je v Německu již více než 3 roky a zatím se nijak nezapojil do pracovního procesu a údajně o to ani nejeví zájem. Je to škoda, jistě se jedná o vysoce kvalifikovaného vědce, či lékaře, který by se mohl stát oporou německé společnosti.

To samé známe i od nás, také tu prý máme tvrdě pracující uprchlíky z Afriky, či geniální vietnamské děti, co vítězí v literárních soutěží. Aby se následně ukázalo, že většina černochů a muslimů zde prodává drogy, stejně jako většina Vietnamců a oni pracující černoši a geniální vietnamské děti existují pouze ve fantazii multikulturních novinářů a PR agentur.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na FB, VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *