Dvě mladistvé dívky (13 a 14) byly znásilněné imigranty na víkendovém festivalu. Podle švédských politiků je prý vše v pořádku

Sdílet

Horor s následky pro zbytek života zažily o víkendu dvě mladé bílé švédské dívky, kterým nebylo ještě ani 15 let. Vyrazily si na víkendový festival “We Are Sthlm” ve Stockholmu. Kolem 8 hodiny večer je přepadli dva muži (nešvédského původu) a znásilnili je. Policie nyní po pachatelích pátrá, ale zatím nikoho nezadržela. Celkem bylo hlášeno ještě asi 12 dalších sexuálních útoků během celé kulturní akce.

Před časem se pokusili švédští politici podobné incidenty na kulturních akcích bagatelizovat, protože se jich dopouštějí skoro výlučně uprchlíci z muslimských zemí a Afriky. Prý to je v pohodě a bylo to tak vždy. Nicméně policejní statistiky je usvědčují ze lži.

Kolik mladých dívek bude muset ještě prožít podobné peklo, než se Švédové naštvou a vypořádají se s těmi, kdo to způsobili? To ale nejsou primárně uprchlíci a „Švédové nebílého původu“, ti jsou jen nástroj rozvratu národních států v Evropě. Mají ještě Švédové vůbec šanci zničení své země a národa zabránit?

Sára Stein

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *