Maďarská vláda chce zasáhnout proti cenzuře na sociálních sítích. Babiš a Hamáček naopak zavádějí zločin myšlení – „předsudečnou nenávist“

Sdílet

Maďarská ministryně spravedlnosti Judit Varga plánuje předložit vládě soubor opatření, která mají zabránit cenzuře konzervativních a vlasteneckých názorů na sociálních sítích. Podle názorů maďarské vlády je cenzura v demokratické společnosti nepřípustná. Paradoxně se přitom opírá o směrnici EU, která měla cenzuře kdysi bránit.

Asi vás nepřekvapí, že na české politické scéně požadují zrušení cenzury (nejenom na sociálních sítích) pouze „extremistické“ strany jako SPD a nyní i Trikolora V. Klause. Zbytek politického spektra včetně A. Babiše dál plní úkoly svých zahraničních pánů a pracují na zavedení nové totality „tolerance, inkluze a slušnosti“. Pěkným příkladem je zavádění orwellovské „předsudečné nenávisti“ do českého právního řádu, která již skutečně zavání „zločinem myšlení„. Jaký div, že Orbánova vláda se podobnými věcmi nepotřebuje vůbec zaobírat?!

Jen pro zajímavost, Judit Varga je vdaná a má 3 děti. Jaký to rozdíl mezi touto pohlednou Maďarkou a jejími bezdětnými kolegyněmi v Západní Evropě, které tak aktivně prosazují neomarxismus, imigraci a omezování svobody slova.

Sára Stein

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *