Belgie. Mladá žena zbita do bezvědomí a oloupena za bílého dne muži „zahraničního původu“

Sdílet

Vyrazit na kulturní festival, či se jít projít sama do města, či parku může být v Západní Evropě již delší dobu životu nebezpečně. Především pro ženy. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila mladá (bílá) Belgičanka (22 let) v městě Ghent. Ta se zúčastnila místní kulturního festivalu. Již cestou tam byla obtěžována skupinou mladých mužů „zahraničního původu“, kteří jí nazývaly kurvou a děvkou (šla nezahalená). Festival, který probíhal během dne, strávila s kamarádkou. Pak ale vyrazila k domovu, při východu z náměstí festivalu s na ní počíhala skupinka oněch mužů „zahraničního původu“, když odmítla jejich erotické návrhy, tak se na ní vrhli zezadu, srazili ji na zemi a surově zbili do bezvědomí. Když se později z útoku probrala, tak ležela na zemi a byla navíc oloupena o osobní cennosti. To vše se odehrálo za denního světla v centru Ghentu.

Lékaři u ní později diagnostikovali otřes mozku a podlitiny a odřeniny. Nebyl to ale jediný podobný útok na ženy od mužů „tmavé pleti“ v rámci festivalu. Policie sice událost formálně vyšetřuje, ale pravděpodobnost odhalení a potrestání zjevně muslimských imigrantů je rovna nule.

Mladé Belgičance se přirozeně nedostalo žádné pozornosti od místních medií a úřadů. V islamizované a politicky korektní Belgie ale není divu. Původní obyvatelstvo je na úrovni druhořadých poddaných a přednost mají imigranti a vyvolené menšiny.

Hlavní viníkem ale nejsou oni imigranti, dokonce ani belgické politické „elity“, které imigraci dopustily. Hlavní viníkem jsou globální elity, které vše vymyslely, zorganizovaly a na začátku financovaly. Otázkou je, kdy se odvážíme na ty hlavní viníky konečně ukázat prstem?!

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *