Začnou nadnárodní korporace povinně zaměstnávat ladymany a transsexuály?

Sdílet

Genderové šílenství není jenom záležitost humanitních fakult, oficiálních medií a „neziskovek“. Propuklo naplno i ve velkých nadnárodních korporacích. Hlavním smyslem korporací přestává být inovace a vývoj a následný prodej nových výrobků a služeb, ale snaha prosazovat podivnou gender agendu a bojovat proti údajné „diskriminaci“ menšin. Například ve farmacii působící německá firma Merck (vyrábí například očkovací vakcíny) dnes běžně zveřejňuje náborové inzeráty, kde zdůrazňuje, že se mohou hlásit všechna pohlaví. V Německu jsou zatím oficiálně uznaná 3, mužské, ženské a „neutrální“, ale jistě je v plánu další rozšiřování. Časem se vše posune do roviny, že otevřeně začnou vyjmenovávat konkrétní preferovaná pohlaví. Například ladyman – (muž přeoperovaný na ženu) se přímo nabízí. Spotřebitel jistě pak ocení, že se na vývoji a výrobě zakoupeného výrobku podílelo 21 různých pohlaví.

EU by dokonce měla přijmout závaznou směrnici nařizující, že každá firma musí povinně zaměstnávat minimálně 8 různých pohlaví, jinak bude zrušena. Problém možná nastane u firem, které mají méně než 8 zaměstnanců, ale pro ty máme radu. Podle genderové vědy si pohlaví lze libovolně volit podle momentálních pocitů. Pak ale nic nebrání tomu, aby jste se ráno cítili jako pohlaví 1, za hodinu jako pohlaví 2 a večer jako pohlaví 9….:-)

Velké korporace propadly genderovému šílenství

U nás by se implementace směrnice mohly zhostit partaje jako TOP 09, ODS, Babišovo ANO a Piráti, ti mají k LGBT++P agendě nejblíž.

Nás musí zajímat, proč se velké korporace k tomuto trendu přidaly. To jistě nebude náhoda.

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *