Banda 15 Turků napadla 4 policisty, dva jsou těžce zraněni. Takový normální německý večer

Sdílet

Minulou sobotu šla večer po německém Hammu (kousek od Dortmundu) skupina 4 německých policistů v civilu. Náhle je slovně napadl mladý Turek (19), který je poznal z jejich předchozího zásahu proti jeho bandě. Policisté ho odpálkovali a on se rozběhl domů a přivedl si posilu 14 dalších Turků. Společně pak policisty napadli. Výsledkem je těžké zranění 2 policistů, kteří zůstali hospitalizování v nemocnici. Policii se následně podařilo 2 turecké útočníky (oba 19 let) dopadnout a jsou vyšetřováni za pokus o vraždu. Zemský ministr vnitra H. Reus (CDU) sice útok tvrdě odsoudil, ale vyhnul se jakékoliv zmínce o původu pachatelů. To by přece byl rasismus, xenofobie a antisemitismus, že.

Podle německých policejních odborů počet útoků imigrantů a imigrantských gangů na policii neustále roste a policie volá politiky o pomoc. Otázkou je, kdo je vlastně v Německu nyní pánem. Němci to již nejsou. Ale neradujme se, ani u nás to není lepší! Proto nás čeká ještě mnoho práce, aby jsme se zase stali pány ve své vlastní zemi!

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *