Švédský výbor Stockholm gay pride je zamořen pedofily. Jak je to v pražském pochodu hrdosti?

Sdílet

Další člen z vedení Stockholm gay pride musel rezignovat, když se ukázalo, že se na sociálních sítích pokoušel kontaktovat a nalákat ke schůzce 14 letého chlapce jménem David. Jednalo se ale o falešný účet, který vytvořili 2 novináři z deníku Expressen, kteří následně celou záležitost zveřejnili. Vedení Stockholm pride údajně nyní celou událost vyšetřuje a slibuje přijmout rozhodná opatření.

Podobný případ se udál již v roce 2017, kdy se další člen vedení Stockholm pride se pokoušel „zakoupit“ panenství 14 leté dívky. Je jen otázkou, kolik takových případů se v politicky korektním Švédsku vlastně dostane na veřejnost. Homo agenda je totiž de facto oficiální vládní politika a kritika homosexuality a pedofilie je vládní tabu a trestně stíhána jako zločin z nenávisti.

Pedofilové jsou v ofenzivě i u nás. Již v roce 2013 pochodovali pedofilové v rámci gay pochodu Prague pride. (Vedení Prague pride se ale od toho později distancovalo – pod tlakem veřejnosti). Nicméně nedělejme si iluze, že i českým homoaktivistům a jejich zahraničním sponzorům nejde dlouhodobě o legalizaci pedofilie a legální přístup homosexuálů k dětem. Stačí připomenout, jak se homo organizace po schválení registrované partnerství dušovaly, že již nikdy nic dalšího chtít nebudou. A vidíte, již požadují „manželství“ homosexuálů a adopce dětí pro ně. Na Západě se již navíc otevřeně diskutuje o dekriminalizaci pedofilie, protože i pedofilové prý mají právo na plnohodnotný sexuální život. Štědře dotované nátlakové organizace jako jsmefér, či Prague pride a jejich sponzoři z řad nadnárodních korporací (Pivovar Staropramen, IBM, Citibank, Microsoft atd) a podpora řady mainstreamových politických stran (s výjimkou SPD a nezařazených poslanců) a medií naznačují, že „manželství“ a dětí lační homosexuálové se možná brzy dočkají. Pak bude logicky následovat „boj za práva pedofilů“. Česká veřejnost by k tomu neměla být lhostejná, obzvlášť pokud máte děti, nebo je plánujete mít. Protože vaše děti vám snadno úřady mohou odebrat a dát je na hraní lačným homosexuálům. Žádné jiné děti (než ty vaše) totiž neexistují! Stejně tak asi nechcete, aby před školou bez obav z postihu za 10 let čekaly houfy pedofilů a lákaly vaše děti na procházku do lesa.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *