Mladí hipsteři opouštějí Paříž. Kvůli vysokým cenám bytů a rostoucí kriminalitě. Kde berou chudí imigranti na vysoké ceny nájmů?

Sdílet

Mladí francouzští hipsteři zvaní Bobos začínají opouštět Paříž a stěhovat se mimo město. Důvodem je masivní růst nájmů a také prudký nárůst především imigrantské kriminality. Jde především o sexuální útoky na bílé ženy v metru, kterých bylo loni hlášeno více než 1000, což je jen zlomek skutečného počtu (řada žen útoky raději nehlásí, jednak ví, že je policie nebude stejně řešit a pak by si mohly přivodit problémy v zaměstnání, protože by si to (že se jim nelíbil sexuální útok od imigrantů) mohl nějaký aktivní nadřízený vyložit jako nesdílení firemních hodnot diversity a rozmanitosti).

Je to trend, který vidíme ve všech velkých evropských městech jako Londýn (psali jsme zde), Berlín, Amsterdam, Praha…. Místní obyvatelstvo je nuceno se stěhovat z hlavních měst a uvolnit tak místo novým imigrantům z Asie a Afriky. Pro ty mají místní úřady připravené štědré sociální programy, včetně placení nájmů. Soudný člověk se musí proto ptát, zda je to náhoda, nebo součást plánu finančních globálních elit na likvidaci bělošské Evropy. (viz třeba výrok B. Obamy, že v Evropě vzniknou nové státy s novými národy z roku 2012. Obama byl vždy štědře podporovaný lidmi jako G, Soros apod.) Že to není náhoda asi potvrdí každý soudný obyvatel Prahy, kdy dnes mít za souseda černocha, či Araba přestává být výjimkou. Překvapivě velmi často tito lidé bydlí v městských bytech a můžeme se pouze dohadovat, zda se jedná o nějaký tajný projekt radnic, či záměrně přehlížené černé pronájmy.

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *