Proti česká propaganda mainstreamu připomíná protektorát.

Sdílet

Jak se mediální mainstream a „čeští“ kolaborantští pisálci snaží bojovat proti českému národu již 30 let.

Posledních 30 let vládce v českých oficiálních mediích taková nenávist vůči všemu českému, že to snad může konkurovat pouze období protektorátu „Čechy a Morava“ .

Češi nejvíce páchají všechny neřesti ze všech nejvíc… škoda jen, že se z podobných článků nedozvíme, že ty drogy tady prodávají téměř výlučně imigranti – Vietnamci, Turci, Arabové, Albánci, černoši…

Češi mohou za to, že Poláci kradou v Rakousku a auta a převážejí je přes české území… (Je vážně divné, že z Rakouska do Polska nejezdí autem „zkratkou“ třeba přes Španělsko, že?!)

Či jsou Češi největší zhýralci na světe… atd atd…..

Proč tomu tak je?

Jednak media vlastnili do nedávna protičesky orientovaní cizinci (nyní jejich proxi typu Bakala, Babiš, atd), či jsou jimi ovládané tzv „veřejnoprávní“ media. Právě oni mají hlavní zásluhu na obsazení redakcí neomarxistickými pisálky neumětely, kteří kromě pomlouvání vlastní země nedokáží nic kloudného vytvořit.

To vše podporováno protičeskými politickými „elitami“, které stále chtějí patřit na Západ a za americké, EU, či izraelské zájmy jsou připraveni  bojovat do posledního Čecha…třeba až v Mali, nebo Afganistanu!!!

Také nelze přehlédnout vysoký podíl „vyvolených“ rozvratných menšin mezi „novináři“, umělci a politiky… To vše přirozeně řízeno zahraničními bossy, kteří plánují zničení českého národa a státu a jeho nahrazení „evropským obyvatelstvem“ nebílé rasy.

Nejvyšší čas s tím něco začít dělat!!!

J. Veselý


Sdílet