Výrobce sušenek Opavia firma Mondelez začala oficiálně podporovat LGBT agendu na obalech výrobků. Dáte si „pride sušenky“?

Sdílet

V USA sídlící nadnárodní korporace Mondelez, která mimo jiné u nás vlastní značku Opavia, se rozhodla naplno vrhnout do podpory LGBT+++ agendy. Její celosvětově nejznámější značka sušenek Oreo bude nyní v USA rozdávána učitelům zdarma sušenky vyzývající k podpoře LGBT agendy. To vše ve spolupráci s extrémně levicovou organizací National Council of Teachers of English  (národní výbor učitelů angličtiny).

Je zajímavé, že se do takové aktivity pouští výrobce výrobků každodenní spotřeby, protože ho to může vážně poškodit. To majitelům nevadí, že jim může poklesnout prodej, či zkrachovat firma? Zjevně ne, proto se musíme ptát, co tím sledují!

Nadnárodní korporace se vrhají na podporu LGBT agendy. Ptáme se logicky proč?

Bude zajímavé sledovat, kdy podobné novoty dorazí i k nám a jak se na to budou tvářit čeští zaměstnanci firmy Mondelez. Budou poslušně propagovat i LGBT agendu, nebo to začnou švejkovat a tedy bojkotovat? A co vy, máte chuť si dát v budoucnu sušenky Opavia s LGBT propagandou, nebo snad firmou vlastněně LGBT Lázenské Oplatky? Budou vám i potom chutnat stejně dobře?

Když se před lety k podobné aktivitě rozhodl Američany vlastněný pivovar Staropramen, tak jsem od té doby jejich piva (Staropramen, Braník) do úst nevzal a nijak mi nechybí. Dokonce se vyhýbám podnikům, kde tato homopiva nabízejí. S výrobky firmy Mondelez to udělám stejně a ještě tak udělám něco pro své zdraví!

Aktualizace: Jak nám sdělil jeden zaměstnanec firmy Mondelez, tak tato americká korporace dodává zdarma sušenky „aktivistům“ prague pride. To jen aby jste věděli, že firma Mondelez podporuje LGBT propagandu i u nás doma.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *