Mladí Švédové nemají šanci získat bydlení. Přednost mají imigranti. Připomíná vám to Prahu, Brno…?

Sdílet

Etničtí Švédové se stali občany občany druhé kategorie ve své vlastní zemi. Podle zveřejněné studie z 290 měst, 130 měst dává jednoznačně prioritu při přidělování bydlení imigrantům a pouze 12 měst etnickým Švédům. Přesto to podle Úřadu pro výstavbu a bydlení nestačí a bude potřeba zvýšit výstavbu, aby se imigranti dostali k pěknému bydlení hned po příjezdu do země. Podle odhadů se letos očekává příchod dalších asi 80 tisíc imigrantů z Afriky a Asie, plus neodhadnutelná ilegální imigrace. Prý nelze připustit, aby uprchlíci neměli odpovídající ubytování.

Současná situace vede logicky k raketovému nárůstu nájmů, který ale dopadá pouze na místní obyvatelstvo. Imigrantům totiž nájem platí stát v rámci sociální pomoci.

Pro etnické Švédy ale uvedený úřad žádné speciální aktivity neplánuje, ti si musí poradit sami. Výsledkem je další pokles zakládání mladých švédských rodin a další pokles porodnosti u rodilých Švédů.

Podobnou situaci ale začínáme vidět i v našich městech. Nová výstavba je uměle zablokována různými „občanskými aktivisty“, to vede k raketovému nárůstu cen bytů a nájmů a tedy vytlačování českého obyvatelstva mimo velká města, stejně jako nemožnosti zakládání mladých rodin. Tento trend ale překvapivě nijak nevadí zjevně rostoucímu počtu nebílých imigrantů, kteří často dokonce záhadně bydlí v městských bytech. (Byt není jasné, zda je to nějaký tajný program, nebo jen úřady vědomě tolerované černé pronájmy). Skoro to vypadá, že se jedná o stejný projekt z jedné globalistické dílny.

J. Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *