Rozhoduje o účasti ve veřejném životě volený zástupce v parlamentu, nebo Federace židovských obcí a neziskovky? Je normální, že jsou etničtí Češi de iure občané druhé kategorie?

Sdílet

Poslední měsíce nám přinesly několik pozoruhodných událostí, které mě vedou k prosté otázce. Kdo v této zemi vlastně rozhoduje? Je to zvolená vláda, parlament, nebo nikým nevolené neziskovky a menšinové organizace jako Federace židovských obcí? Pro ilustraci dva názorné příklady z nedávné doby.

1) Kandidatura Michala Semína do rady CTK (nakonec nebyl zvolen). Kandidatura toho názorového konzervativce a českého vlastence do jakési bezvýznamné rady CTK probíhala celkem bez zájmu veřejnosti, dokud se do celé záležitosti nevložila Federace židovských obcí (a několik neziskovek). Ta údajně zastupuje několik tisíc občanů židovské národnosti v CR (vedle toho si dejte 10 milionů etnických Čechů). Vadí jí údajný antijudaismus pana Semína. Tedy kritika židovského náboženství z pohledu křesťana. To, že se sami věřící Židé dívají na všechny nežidy, jako na své otroky a svůj majetek (Viz. talmund, či výroky předních židovských náboženských autorit, například vrchní sefardský rabín Ovadja Josef v roce 2010 prohlásil „.„Gójové se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My (Židé) budeme sedět jako páni a jíst.“ ), ale nikoho z kritiků Semína zjevně neznepokojuje. Hned se rozpoutala mediální bouře a vládní krize, kdy CSSD hrozila kvůli tomu pádem vlády. Zajímavé je, že když byla před časem zvolena do té to rady paní Marksová, tak její extrémní levicové názory nikomu nevadily. Dokonce ani ve Federaci židovských obcí se neozvala. Mám tomu tedy rozumět tam, že kdo se nelíbí Federaci židovských obcí, bude vyloučen apriori z veřejného života?! Má právo skupinka osob v CR zcela minoritního náboženství rozhodovat o tom, kdo smí být ve veřejné volené funkci? Pokud ano, kde to jsme?! V demokracii a svobodné společnosti zjevně ne! Pro úplnost je nutno podotknout, že si rovněž stěžovala izraelská ambasáda a proti kandidatuře Semína vystoupila otevřeně nejenom CSSD, ale především havlisty ovládaná ODS, KDU-CSL ( prý křestanská strana), TOP 09 a Piráti. Obdiv si zasluhuje těch 36 poslanců, kteří Semína přesto volili.

2) Další je připravované zpřísnění legislativy v rámci boje proti takzvané „předsudečné nenávisti“. Za pozornost stojí nedávná debata v CT. Kde hosty byli nechvalně proslulá Klára Kalibová z neziskovky in lustitia (Pí. Kalibová je podle všeho sama židovského původu a na boji proti „neonacistům a rasistům“ si vybudovala slušnou živnost a dokázala zničit život již řadě běžných Čechů a ještě se tím chlubí) a Jan Lata prezidenta Unie státních zástupců. Všichni zúčastnění si „vyváženě“ notovali, jak je potřeba tuto „předsudečnou nenávist“ tvrdě potírat a trestat. Vrcholem exhibice pak bylo vyjádření, kde si pí. Kalibová stěžovala, že jí trvalo 2 roky, než přesvědčila jistou státní zástupkyni, že je jistý výrok na sociálních sítích trestný! Mám tomu rozumět tak, že se státní zástupce se má řídit pokyny nějaké šílené neziskovkářky, nikoliv platnými zákony a důkazy?! O. Orwell a jeho román 1984 je vedle toho „žabař“! Mimochodem stejně aktivní jsou údajně i profesionální Cikáni z neziskovek typu romea.cz apod.,či tzv LGBT+++P neziskovky.

G. Orwell a jeho román 1984 je dnes opět velmi aktuální

Zajímavé je, že paní Kalibové ani panu Latovi, či všem kritiků kandidatury pana Semína nevadí třeba urážlivé útoky vůči etnickým Čechům ze stran nejrůznějších menšin, nebo  třeba vulgární útoky na prezidenta Zemana! Například výroky muslimů vůči nevěřícím, či výroky předních židovských autorit ve vztahu k nevěřícím (Gojim), viz výše uvedený výrok rabína Ovadiji Josefa, či výroky přející prezidentu Zemanovi smrt! Takže máme to chápat tak, že „předsudečná nenávist“ a ony již platné zákony omezující svobodu slova platí pouze pro etnické Čechy a menšin se nebude případný postih týkat?!

Stejně tak nikomu z výše uvedených „liberálních demokratů a menšin“ nevadí, že se Češi stali již od roku 2000 de iure občany druhé kategorie z hlediska platného práva.

Jestli tohle je ta opěvovaná „západní liberální demokracie“ tak díky, ale nemám zájem. Tohle nemá se svobodou a demokracií nic společného! Tohle je tyranie a totalita a tu v naší krásné české zemi opravdu nechci!

Sára Stein


Sdílet

One Reply to “Rozhoduje o účasti ve veřejném životě volený zástupce v parlamentu, nebo Federace židovských obcí a neziskovky? Je normální, že jsou etničtí Češi de iure občané druhé kategorie?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *