Oběti znásilnění mají „držet hubu“ pro dobro diverzity. Velká Británie připravuje nový zákon zakazující kritiku muslimů a islámu

Sdílet

Ve Velké Británii je právě v přípravě nový zákon o islamofobii, který má má zcela zakázat kritiku islámu a muslimů. Podle komise všech parlamentních stran je islámofobie „hluboce zakořeněná v rasismu a útočí na vyjádření muslimskosti a vnímání muslimskosti“. Podporu této nové legislativě vyjádřili politici muslimského původu bez ohledu na stranickou příslušnost. Mimo jiné starosta Londýna S. Khan, či N. Shah (Labour) a další. N. Shan dokonce na sociálních sítích vyzvala oběti (mladé bílé dívky) mnoholetého znásilňování muslimskými gangy, aby „držely hubu pro dobro diversity„!

Nyní bude návrh zákona projednávat vláda. Nicméně se očekává, že dříve či později nějaká verze zákona zakazující kritiku islámu, bude nejspíš přijata. To vyvolává několik otázek:

  1. Jak britští zákonodárci přišli na to, že islám je rasa? To je přece očividný nesmysl, protože by třeba běloch nemohl být muslim, což přímo odporuje koránu! To ale britským islamizátorům těžkou hlavu zjevně nedělá
  2. Kdy skončí britská hra na demokracii a bude oficiálně nastolen muslimských chalífát?
  3. Jaká to bude inspirace pro další západoevropské vlády a kdy začnou u nich zavádět něco podobného?

Nemusíme snad připomínat, že celý projekt podporovala od začátku skupina globalistů v čele s miliardářem G. Sorosem (Soros je židovského původu a narodil se původně v Maďarsku a pak emigroval do Británie).

Podobné pokusy již začínáme vidět i u nás. Kdy muslimským násilníkům jsou bud udělovány směšné tresty, či jsou dokonce skandálně osvobozováni. To vše za podpory celého politického establishmentu s výjimkou SPD a několika nezařazených poslanců a senátorů. Stejně jako vidíme jasné pokusy o umlčení kritiky po rouškou boje proti „předsudečné nenávisti“ a xenofobii a rasismu.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *