Proč si dřívější strany pracujících volí leadery, kteří nikdy v životě nepracovali?

Sdílet

Je to zajímavý paradox. V posledních letech vidíme u bývalých stran, které zastupovaly zájmy lidí práce, že si volí do svého čela leadery, kteří nikdy v životě nepracovali. Jedná se především o sociálně demokratické strany a socialisty.

Několik příkladů:

Německá sociální demokracie SPD – minulá šefka Andrea Nahles (právě odstoupila) politicky funkcionaří hned od studií. Nejdříve v odborech a pak v Bundestagu. Normální práci ještě nepoznala.

Velká Británie – Labour party šef J. Corbyn rovněž zná jenom „práci“ odborového předáka a politiku. Skutečnou práci nikoliv.

Česká republika ČSSD – Zde máme hned 2 celoživotní politiky B. Sobotku a J. Hamáčka. Oba se „živí“ politikou hned od svého mládí.

Je nám trochu záhadou, jak mohou lidé, kteří nikdy v živote nepracovali, hájit zájmy pracujících!? Vždyť s nimi nemají nic společného, oni si žijí v luxusu a ti pracujícím jim to platí. Za odměnu jim dělají ze života peklo podporou masivní imigrace, LGBT agendy, ekologismem atd. Jejich tradiční voliči hlasují nohama a dovezení imigranti a LGBT osoby je zatím nenahrazují.

Je na místě otázka, zda se ještě socialistické strany dají vůbec zachránit?

Tomáš M.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *